2777
2789
عنوان

خانومای آشپزوکدبانوبیاین

84 بازدید | 8 پست

سلام عصربخیر. چندروزیه دوست دارم حالا که فصل سرما وزمستون توراهه یه سری غذاهای سنتی ومقوی که واسه بچه هاهم مفیدباشه درست کنم مثل انواع آش وسوپ وپلوهای سنتی که سالم ومفیدن یامثلا به جای تنقلات مضرشلغم وکدووباقالی واین قبیل چیزا... نظرشماچیه... تجربه یادستورغذاهای سنتی که بیشترتوزمستون به کارمیان برام بگین.. یاطرزتهیه اشون. الان دخترخودم هم مدرسه میره هرروزسرماخورده و مریضه میخام ببینم این تحول توتغذیه تاثیرگزارهست که ایمنی بدن عزیزانمون هم یه کم بالاتربره. مثلاچندروزپیش باماش وعدس وبرنج وسبزی آش درست کردم باکشک ونعناداغ.عالی شد. امروزم بابلغورجو ومرغ حلیم درست کردم جاتون خالی. شماهم برام بگین. ازتجربه ودستورای غذاهایی که کم کم دارن خاطره میشن وبچه های این دوره اصلاسازگاری باهاشون ندارن همش پلووخورشت وفست وفودوغذاهای بی خاصیت رستورانی برام بگین نظرشماچیه؟ 

عزیزان میشه لطف کنیدواسه شادی روح بابام وحال دلم یه صلوات برام بفرستین🌷🌷🌷🌷🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون امتحان میکنم🌹

ببین عزیزم تو تایپیک نتونستم بنویسم ولی اینجا میگم 

خرج منم دقیقا انقدره تازه بیشترهم هست 

بااین تفاوت من مهمان هم ندارم

بعضیها تو فضا هستن یا فتوسنتز میکنن خخخ

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

ببین عزیزم تو تایپیک نتونستم بنویسم ولی اینجا میگم خرج منم دقیقا انقدره تازه بیشترهم هست بااین تفاوت ...

آره والابه خدازیادنیست تواین گرونی حالااوناکه اول زندگین اشکال نداره ولی یه سریاخیلی هزینه نمیکنن. به خدا 10روزپیش اینا 10نفرمهمون داشتم نزیک چهارمیلیون شد. البته من خودمم توخریدفقط حریصم حالابه خداتوخوردن اصلاعین خیالم نیست. صدسال بگذره هوس یه میوه نمیکنم. یه کمم ولخرجم😅

آره والابه خدازیادنیست تواین گرونی حالااوناکه اول زندگین اشکال نداره ولی یه سریاخیلی هزینه نمیکنن. ب ...

به نظرم مدیریت شمادخیلی خوبه من مهمان ندارم انقدره افرین کاش  کمی واقع بین باشن بعضیها

لایک نکنید لطفاااااااا""""آیا امروز برمحمد وآل محمد (ص)صلوات فرستاده ای!؟خدای مهربان وبخشنده در رحمت وبرکتت رو برای من وعزیزانم مثل همیشه باز کن

به نظرم مدیریت شمادخیلی خوبه من مهمان ندارم انقدره افرین کاش کمی واقع بین باشن بعضیها

فدا بشم عزیزم شما لطف داری❤🌹