2777
2789
عنوان

اشتباهات نتایج هدایت تحصیلی+عکس

3321 بازدید | 19 پست

سلام من پایه نهم هستم یه هفته پیش ازمون رغبت و توانایی رو انجام دادم و بلافاصله بعد از ازمون نتیجه اومد که تیپ شخصیتی جستجوگر دارم و شیمی و کسب و کار رو بالا زده بودم

عکسشم صفحه 2 میزارم حتما

اما دیشب نتیجه رو دوباره چک کردم نوشته بود 92 درصد هنر 53 درصد جستجوگر علوم و پژوهش برام 8 درصد زده بود زیست و شیمی هم هیچی حتی طراحی لباس بالاتر از علوم و پژوهش بود

باید بگم هدفم تجربیه و جواب سوالاتو به نفع ریاضی و علوم که رشته های تجربی ان زدم و مطمئنم که حتی یه سوال هنر رو بسیار علاقمند هستم نزدم و اصلا به هنر علاقه ندارم

الان چیکار کنم توروخدا کمک کنید

عکس هردو نتیجه رو صفحه 2 میزارم

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹

چرا صفحه ۲

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*

ببین اصلا مهم نیست اون برگه فقط مث چی بشین بخون منی که خودم تجربی ام بهت میگم اصلا معیاری نیست که بخواد جلوتو بگیره

عا راستی یه چیز دیگه (تو تجربی برات ن.ریدن)

کاش یکی بود اینو به منم میگفت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا صفحه ۲

میترسم بره گوگل

" فکت : بزرگ ترین دشمن زنان ، زنان احمق هستند ! " به امید روزی که تایپک بزنم و بگم بلاخره به هدفم رسیدم:))💚  یک عدد آرمی و کی درامر حرفه ای😎  دائم الگشنه ی سایت👹
میترسم بره گوگل

خدا شفات بده 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
ببین اصلا مهم نیست اون برگه فقط مث چی بشین بخون منی که خودم تجربی ام بهت میگم اصلا معیاری نیست که بخ ...

30 درصد تاثیر داره 😔

از اون لحاظ که قطعا

میترسم الف نیارم 

بقیه رشته ها برام از جهنمم بدتره اصلا نمیتونم فکرشو بکنم 

الان چیکار کنم درست بشه؟😔

خدا شفات بده 

اولا که اسم و فامیلیم توشه دلیل دارم  کرم ندارم عقده توجه ندارم کاش دغدغه من توجه بود!

دوما خدا باید کسایی رو شفا بده که بی دلیل قضاوت میکنن و به خودشون زحمت نمیدن از مغزشون یه کمکی هم بگیرن 

تایپک منم درمورد سوالم بود نه عکس گذاشتن اگه مشکل داری جمع کن از تایپکم برو بیرون همین الان!

همینجوری اعصابم به هم ریخته هست شمام هی حرف بزن

اولا که اسم و فامیلیم توشه دلیل دارم  کرم ندارم عقده توجه ندارم کاش دغدغه من توجه بود! دوما خد ...

خیلی راحت میتونستی اسمتو پاک کنی نابغه 

بعدشم صفحه دومم میره گوگل 

(تیکر بارداری نیست )                                                   ما از نور و بارون و آیینه ایم نباید به تاریکی عادت کنیم.           نباید از هیچ آدمی تو جهان با چشمای بسته اطاعت کنیم:))
30 درصد تاثیر داره 😔 از اون لحاظ که قطعا میترسم الف نیارم  بقیه رشته ها برام از جهنمم بدتره ...

ببین پارسال که خیلیا الف نیاوردن من خودم با معدل ۱۹ و ۸۰ ب آوردم ولی قبول کردن بعدم اگه بخونی بری نمونه که دیگه اصلا مهم نیست ولی ببین درسا به شدت سختن خیلی ینی تقربیا ۹۰ درصد دهمین افت تحصیلی داشتن به نظرم درسای نهم خیلی آسون ترن خیلی بیشتر بخون تا یه تیزهوشان یا نمونه بری 

ببین پارسال که خیلیا الف نیاوردن من خودم با معدل ۱۹ و ۸۰ ب آوردم ولی قبول کردن بعدم اگه بخونی بری نم ...

دقیقا هدفم نمونه هست 

میترسم تجربی ب بیارم قبول نشم 😔

خیلی راحت میتونستی اسمتو پاک کنی نابغه  بعدشم صفحه دومم میره گوگل

ارزششو نداری حتی بهت جواب بدم بفرما از تایپکم بیرون به سلامت🗿

ارزششو نداری حتی بهت جواب بدم بفرما از تایپکم بیرون به سلامت🗿

ولی الان جواب دادی احمق جون 😂💔

میترسم بره گوگل

اها خب علاقه ات چیه؟

حین نتغاضی ، لا تتمادوا....                                                     کارما همینه: گر شکستی کسی بشکنی از دیگری!                         *محبت مثل سکه است! اگه تو قلک دل کسی بندازیش دیگه نمیتونی درش بیاری مگه اینکه دلش بشکنی:)*
ولی الان جواب دادی احمق جون 😂💔

توهم میزنی ؟ جواب چرت و پرتاتو نمیدم کمتر فشار بخور

اها خب علاقه ات چیه؟

تجربی