2777
2789
عنوان

🙄😕با مرد زن دار بود

| مشاهده متن کامل بحث + 1062 بازدید | 64 پست
دختر همسن دختر اونه تقریبا و احمقه  من خودم هم ۲۳ سالمه ولی جز کارای ماشینم بخدا هیج کاری نداش ...

برو به محل کار دختره خبر بده 

فقط یه وقت برو‌یا یه جوری بگو که نفهمن تو بودی 

بذار لااقل اون آدم کثیف یه درسی بگیره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

اگه برات دردسر نمیشه، به همسر اون مرتیکه اطلاع بده 

راستش میتونم بگم مرده الکی میگه زن من میدونه من با این دختره ام🙄

بعد موضوع دیگه اینه که منم ۲۳ سالمه خانومش واقعا جای مامانمه روم نمیشه بگم بهش 

یعنی همیشه در حد سلام و علیک حرف زدم باهاش و مثلا یه بار اومد موهاشو کراتین کردم و درکل چون سنش زیاده خجالت میکشم بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برو به محل کار دختره خبر بده  فقط یه وقت برو‌یا یه جوری بگو که نفهمن تو بودی  بذار لااقل ...

آخه محل کارش که میگم جای خاصی نیس که یه فروشنده مانتوعه تو طالقانی کرج

یعنی برا کارفرماشون مهم نیس که عزیز 

من میخواستم برم خود دختره رو پیدا کنم برینم بهش که خو نمیشناسمش اصن

گفتم زنش نگفتم دخترش

خب به زنش بگه دخترشم میفهمه تو یه خونه زندگی میکنن

بعید میدونم زنه بخواد بابای دخترش تو چشمش خوب بمونه و نگه!!!

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
راستش میتونم بگم مرده الکی میگه زن من میدونه من با این دختره ام🙄 بعد موضوع دیگه اینه که منم ۲۳ سال ...

شما ناشناس با تلفن عمومی زنگ بزن اطلاعات دقیق دختر رو بده. بعدش دیگه پیگیری نکن. فقط حواست باشه دوست خودت شاکی نشه چرا گفتی. یا طرف نیاد سراغت بلایی سرت بیار‌ه. خدایی نکرده این وحشیا غلط اضافه کنن

بد دوره ای شده حتی تقی مکانیک هم از زنش که هیچ از دخترش که بزرگه خجالت نکشید 

آره بخدا 

تصور اینکه مثلا بابای خودم اینجور باشه تن و بدنمو مور مور میکنه نمیدونم چجوری خجالت نمیکشه 

انقدم دختراش نازن😐

چجوری غیرمستقیم بگم🙈

به شماره ی خانومه پیام بده عزیزم بهش بگو اینجوریه قضیه 

یا خیلی واضح بگو خانوم فلانی شوهرتون برای من کلیپ فرستاده و اینجوری شده 

شما کار بدی نمیکنی اون مرد خیانت کار و اون دختره دارن کار اشتباه میکنن 

شما ناشناس با تلفن عمومی زنگ بزن اطلاعات دقیق دختر رو بده. بعدش دیگه پیگیری نکن. فقط حواست باشه دوست ...

شماره خانومشو ندارم فقط خونشونو بلدم... 

شماره دخترش شیدا رو دارم که اصن دلم نمیاد به بچه ای که سال دوازدهمه بگم بابات فلانجوره🙈

بعد اون خواستگارم هم بهم گفت ولش کن این تقی عوضیه با اون نباشه با یکی دیگه میپره .

خلاصش شاید زنشو ببینم حضوری یواشی بهش بگم ولی باز دودلم

بعد از یه طرف میدونم دختره کجا کار میکنه شیطونه میگه برم بزنمش 😐بی احترامی نشه افغان هم هست  ...

این افغانا ن تنها کار و خونه و زندگی مردم ایران اشغال کردن شوهرا رو هم دارن اشغال میکنن 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

به شماره ی خانومه پیام بده عزیزم بهش بگو اینجوریه قضیه  یا خیلی واضح بگو خانوم فلانی شوهرتون ب ...

بخدا شماره زنشو ندارم شماره دخترشو دارم که اصن نمیتونم بگم چون گناه داره کنکوریه امسال و خو به هرحال منم دخترم اگه کسی از بابام یه حرف اینجوز بزنه داغون میشم

خب به زنش بگه دخترشم میفهمه تو یه خونه زندگی میکنن بعید میدونم زنه بخواد بابای دخترش تو چشمش خوب بم ...

دخترش بفهمه بهتر  اینکه به این کثافت کاری ادامه بده 

اون زن بیچارش چه گناهی کرده با این مرتیکه زندگی کنه 

بنظرم حتما باید دستش و رو کرد

این افغانا ن تنها کار و خونه و زندگی مردم ایران اشغال کردن شوهرا رو هم دارن اشغال میکنن 

😐اره چه پررو هم شدن به من میگفت دم مغازش هم حق نداری بیای ها 

منم گفتم باشه دوربین و دزدگیر بزار رو دوست پسرت😐😐😐