2777
2789
عنوان

خسته شدم بس گریه کردمه دیگه

430 بازدید | 44 پست

چرا خدا بهم بچه نمیده اخه خسته شدمه از تنهایی ۷ سال شده این ماه کلی امید داشتم ولی میخوام پریود بشم حسش کامل دارم فقط گریه میکنم کاش خدانگام کنه 

دل مرنجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این ماه امپول ازاد سازی تخمک زدم از وقتی زدم همش گریه میکنم انگار افسرده شدمه از همه بدم میاد کاش باردار میشدم همه اینا  تموم میشد چرا خدا حواسش نیست بهم

دل مرنجان
عزیزم ایشالله خدا به زودی دامنتو سبز کنه یه نی نی صحیح و سالم بهت ببخشه😊😊مطمئن باش به موقع اش بهت ...

خیلی خستم این ماه ک رفتم دکتر و دارو مصرف کردم مدام در حال گریم

دل مرنجان

عزیزم منم نمیتونم بچه دار بشم بخاطر شرایط مالی 

منم گاهی غصه میخورم 

امااا

میخوام بهت بگم هیچی از خدا به زور نخوا

یه مدت بیخیال باش به خودت و زندگیت برس 

ببین ک برات رخ میده

تا وفتی این همه گریه و استرس و.. باشه جواب نمیده

این روزا نازایی وجود نداره نهایتش ای وی اف هست

شاید خدا صلاحت تو بچه دار نشدن میبینه عزیزم 

نداشتن بچه خیلی بهتر از داشتن بچه معلوم و اتیسمه عزیزم.

شاید بچه دار بشی و یه روزی معتاد و کارتون خواب بشه 

ب اینا هم فکر کن عزیزم

هرچی خیروصلاحته ازخدا بخواه 

منم از خدا یه فرزند سالم و صالح واست خواستارم 

برو کربلا توراه کربلا یه امامزاده هست ک مخصوص اونایی هست ک بچه دار نمیشن.فورا دامنت سبز میشه ان شاءالله 

تو اون امامزاده هرکسی ک حاجت گرفته یه بنر زده و نوشته ک حاجتشو گرفته 

اسم اون امامزاده رو یادم رفته 

اما اگر اشتباه نکنم امامزاده سید محمد باشه 

بازم پرس‌وجو کن 

تعجیل درفرج آقا امام زمان علیه السلام صوات.توروخدا واسه حاجتم امن یجیب بخون خیلی محتاجم.دعا کنید تا سنم بالا نرفته یه ازدواج خوب کنم.دعا کنید حق الناس گردنم نمونه😭😭😭یا امام زمان تو کمکم کن گناه نکنم.من دختری هستم ک تو سن ۲۰ سالگی موهاش سفید شد خدایا خیلی شکستم الهی و ربی من لی غیرک 😔💔

این ماه امپول ازاد سازی تخمک زدم از وقتی زدم همش گریه میکنم انگار افسرده شدمه از همه بدم میاد کاش با ...

عکس رنگی گرفتی؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد