2777
2789
عنوان

دختردایی مادرشوهرن فوت شده بعد جاریهام...

| مشاهده متن کامل بحث + 1083 بازدید | 57 پست
میخاستم مث خودشون رفتار کنم چون اونا از هر اخلاق یا کار من بدشون میومد بهم میگن بدون رو دروایسی ...

اگ از پسشون بر میای و قورتت نمیدن اره همشون و بشور پهن کن حساب کار و بزار دستشون ولی اگ میخای ی گله معمولی بکنی نه . مث خودشون سلیطه بازی در بیار حتی اینم بگو ک من یه اش و یادم رفت واسه مامانت تو اونهمه حرف بهم زدی حالا یه ادم و ازعمد نگفتین ک بخاین خودشیرینی کنین ؟؟

هیچ چیز دائمی نیست
منم چهلمش با مادرم میرم محل جاریام نمیذارم  بعد این مسئله رو هم ب شوهرم میگم تا بفهمه زنداداشا ...

واقعا نشستی برای همچین مسئله ی کوچکی فکر می کنی و برنامه ریزی؟

حیف از عمرت نیست که بهش پر و بال میدی؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نظر مالی و زیبایی و تیپ بله بالاترم  چون با وجود اینکه تا حالا من برا مادرشوهرم کاری انجام ...

خب پس جدی نگیر. از حرصشون بوده.

کلا باهاشون سنگین باش

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اوووووووووو واقعا ارزش داره اینهمه اعصاب خرج کنه؟

منم گفتم اول ک چیزی نگه ولی خب شرایط زندگیشون اینه ک ببهش تیکه میندازن بخاطر عزا نرفتن بخاد اینجوری کنه هم باز حدقل دل خودش خنک میشه . ترکا حساسن رو یسری چیزا

هیچ چیز دائمی نیست
از نظر مالی و زیبایی و تیپ بله بالاترم  چون با وجود اینکه تا حالا من برا مادرشوهرم کاری انجام ...

خوبه که مهم شوهرومادرشوهرتن که باهات خوبن بقیه روبی خیال بخاطراوناخودتوبدنکن اونامیخوان اتوبگیرن بدت کنن دقیقن منم همینطورم جاریام هرکاری میکنن منوازچشم بندازن مواظب باش اتوندی دستشون فقط حواست به شوهرتومادرش باشه

من زنگ زده بودم ب جاریم ک اگ میشه بچمو بده شام میخایم بخوریم  بخاطر اینکارم برادرشوهرم ب شوهرم ...

خیلی بده این همه عکس العمل و حساسیت نشون دادن سر یه مسیله ای من فکر میکنم همش از بیکاریه نمیدونن چیکار کنن یه ماجرارو بزرگ می‌کنن یه مدت سرشون گرم باشه جای شما باشم از همین طریق راحت میسوزونمشون با عادی رفتار کردن و کم محلی 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
مادرشوهرتم تبریزیه؟

بله

15سالم بــود ک عاشقت شدم ،با حرفات خامم کردی و عقل از سرن پروندی ،دیگ هیچی برام مهـــم نبود(ن آبروی پدر ن مادر)،همه ی زندگیم تو شــده بودی،خونوادم مخالفت کردن و من تو رو انتخاب کردم حتی حاضر شدم بخاطرت آبروی بابامو ببرم،همه چی ب خوبی پیش رف خونوادمم قبولت کردن روز جشن فرا رسید و من بخاطر آرایشگری ک تو انتخاب کردی بعد 6 روز از عقدمون یه سیلی خوردم،اونروز پیش همه حتی غریبه ها هم خورد شدم،از اونروز ب بعد دیگ هیچی مث قبل نشد،من بجای روزای خوش،روزای بد زندگیمو گذروندم،بخاطر حـــرفات،مـادرت منو تحقیر کرد پیش عروس داییم،از اونروز دیگ خیلی پیر شدم دیگ همون دختری نشدم ک بقیه میشناختن شدم یه دختر سرد و بی احساس،دلم شد مث سنگ الانم ک 20 سالمه وقتی بهم نگا میکنن فک میکنن من یه زن 30 سالم