2777
2789
عنوان

سالگرد ازدواجمونه دلم‌گرفته 😭

1174 بازدید | 91 پست

سلام بچه ها من شوهرم واقعا آدم خوبیه رابطه جنسی ابراز احساسات اوکی هست البته مشکل باهم داریما ولی خب هر مناسبتی میشه اصلا اهمیت نمیده کادو بخره ببره بیرون یا مثلا تولدم فقط کیک می‌خره اونم زنگ میزنه میپرسه چند کیلو بخرم😒آخه من دوست دارن خودش بفهمه ن اینکه من بهش بگم دیشب گفتم سالگرد بریم رستوران هیچی نگفت فقط تو شوخی گفت کم این ماه خرج کردی من اصلا زن پرخرجی نیستم ولی تازگیا یاد گرفتم هرچی خرج نکنم پروتر میشه و دلسوزی رو تقریبا گذاشتم کنار .من دلم بدجور گرفته اصلا بنظرتون به روش بیارم دوباره بریم بیرون یا اصلا هیچی نگمم؟؟؟؟اینم بگم ی ساله کلا عروسی کردیم

خوب کاری میکنی خرج میکنی تو حرج نکنی یه زن دیگه جات خرج میکنه بعدشم ناراحت نباش آخه نمیشه که همه ی مناسبت جشن گرفت بی خود اعصاب خودت و خورد نکن واسه یه چیز کوچیک برا اینکه تلافی کنی یه روز برو خرید هر چی دلت خواست بخر بگو اینم جای کادوی سالگرد ازدواجمون

یه دختر چشم درست مو فرفری میشه واسه قبول شدنم تو کنکور صلوات بفرستید؟ ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ول کن بابا 

منو شوهرمم با هم خوبیم 

ولی کلا مناسبت ها رو هیچ کاری نمیکنه 

حتی گاهی زهرمارم میکنه 

بیخیالی پیشه کن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

منم‌یه‌ساله عروسی کردم وضع‌مالی شوهرم خداروشکر خوبه و‌تو‌هیچ خرجی برام‌کم‌نمیزاره اما‌مناسبتی باید حتما بهش بگم تا بخره وگرنه فکر‌میکنه‌برام‌مهم نیست تو هم بگو حتی چند بار چون مردا کلااااا نسبت به‌ مناسبت ها بی‌توجهی دارن

اولین ولنتاینم بعد عروسیمون،یه خرس اندازه دو بند انگشت برداشتم برا خودم،با دوتا گیره سر کوچولو، بعدشم رفتم خونه مامانم چون شیفت بودش.مامانم اینا هم گفتم گیره هات خیلی بچگونه هست😢

خواستم بگم تو زندگی هممون پیش اومده

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

خب گلی آدما با هم فرق میکنن

یکی این جور چیزا رو خیلی حواسش هست

یکی دیگه نه..اینا براش اولویت نیستن

مطمعن باش اونم مشکلات و دغدغه های زیادی داره 

والا منم از همسرم ناراحت میشدم

اما الان دیگه ن

خودم پیشنهاد میدم جایی بریم

قبول کرد میریم 

قبولم نکرد ..اوقات تلخی نمیکنم

زندگی مثل سیگار میمونه🚬روشن ک شد""چه بِکِشی// چه نَکِشی //تا تهش میسوزه👍