اقا من یه نظر ثبت کردم اللن تکمیل یا اصلاحش کنم.
صفرامو برداشتم یکماه میشه.با یک بنده خدای دیگه همزمان عمل کردیم اقا ۴۵ ساله چاق بوده تو یکماه ۱۵ کیلو کم کرده .کم کردش بازم چاق بود تقریبا.منم خودم ۳۶ ساله ۴ کیلو اضافه وزن داشتم تا الان بعد یکماه عمل ۱۰ کیلو کم کردم از قبل عمل .بعد عمل ۲ کیلو کم کردم .
بدترین حالت مشکل کیسه وزن کم کردنه زیاده که هیچکی بهت نمیگه حتی فوق تخصصش متاسفانه.
حالا از بعد عمل بگم
تقریبا تا همین چند روز پیش مشکل هضم داشتم بخاطر اینکه صفرا کم میشع تو روده کوچک ،روده کوچیک یکم بمشکل میخوره و جا میخوره چون یک چیزی کمه توش.صفرا مثل روغن موتوره برا روده .یک ماهی طول میکشه تا روده اپدیت بشه تو این یکماه نفخ و باد معده زیاد دارید غذا هم بخوبی هضم و جذب نمیشه.بعد یکماه تازه دارم یکم به ارامش میرسم اگه باز چشمش نکنم .مدفوعم کماکان خمیری و چرب بنظر میرسع و ۲ ۳ روزی یبار کار میکنع .غذا خوردنم بیشتر شده از یکماه پیش ولی هنوز اندازه قبل این مرض نیست .شاید چون غذا کمتر میخورم رودم پر نمیشه که بخاد تخلیه بشه .ولی فعلا از حالت اسهال خیلی بهتره ولی ایده ال هم نیست هنوز بعد یکماه احتمالا هضم و جذبم خوب نیست.
و اما اون دوست ۴۵ ساله از روز ۳ روز اول که پیگیرش بودم ببینم مثل منه مشکلاتش یا نه ۳ بار تو این یکماه باهاش صحبت کردم از اولین صحبت تا اخرین صحبت هیچ مشکل گوارشی نداشته و همه چی هم میخورده کلا خیلی راضی بود و هیچ مشکلی نداشت منکه باور نکردم حرفشو حقیقتا فکر میکنم بلوف میزنه چون خودم مشکل داشتم تو این یکماه.
نفخ زیاد داشتم و یکم سنگینی تو روده کوچیک حس میشد کلا چون رودها به صفرا زیاد عادت کرده بودن یکم سخته اوایل بدون صفرا.خداروشکر میکنم میتونم الان در حد دوتا تیکه پیتزا بخورم یکم سخت میشع و میشه😅و قلنج صفراوی هم نمیکنم چون کیسه ایی نیست
درد خاصی نداره بعد جراحی پارگیها زود خوب میشه انتی بیوتیک بخورید ۵ روز اول اگه حتی دکتر نداد
راجع به اینکه بعد نبود کیسه صفرا چجوری میرع تو روده بین علما هنوز بحثه.یکی میگه صفرا پشت اسفنگر اودی گیر میکنه و مجرا به این دلیل بعد چند سال گشاد میشه و مثل کیسه عمل میکنه.بعضیا هم میگن صفرا یکسره و پیوسته میره تو روده همیشه .اینکه کدوم درسته من دوست دارم مورد اولی درست باشه.ولی باعث ننگه که هنوز پزشکه نمیدونن اینو.خب چند روز بود میخاستم این توضیحات دقیقو بگم بلکه کمک کنه دوستانو.نتیجه که عمل باید بکنید دیگه ایشالا که بعد یکماه به حالت ۸۰ درصد عادی برمیگردید ولی بوده مواردی که دیرتر برگشتن یا اصلا بر نگشتن شانسیه دیگه .احتمالا اونایی که بمشکل خوردن طولانی مدت رودشون تحت تاثیر صفرا کم قرار گرفته .مایعات بدون حبوبات بخورید تا یکماه چون همینجوری نفخ دارید حبوبات بدترش میکنه .غذای سفت هم نخورید چون رودرو تحریک میکنه.
علت بفنا رفتن کیسه منی که چربیهای روی ابگوشتو میگرفتم معلوم نیست ولی فعالیت بدنیم زیاد نبود ولی چربی هم زیاد نمیخوردم چون تحرکم زیاد نبود.علت سنگ صفرا چاقی و تحریک کمه یا وزن متوسط و تحرک کمه.یعنی شما چربی بخور ولی تحرکم بکن حتی اگه چاق نباشی ولی تحرکت نکنی کیسه سنگ میگیره.چربی باید بخورید و ورزش هم بکنید بعدش حتما .
موفق و سلامت باشید ایشالا که بدردتون بخوره توضیحات