خانوما من بچمو جمعه ی پیش یعنی ۳ آذر تو بیمارستان ختنه کردم بیمارستان دولتی بود راستش پول نداشتم ببرمش مطب....به روش حلقه تا دیشب خوب بود از دیشبه بی قراری میکنه و یکم خون اومده حلقه ش نیوفتاده هنوز میترسم عفونت کرده باشه توروخدا اگع تجربه ای دارید بگید دارم از استرس میمیرم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
راستش دستم خیلی خالیه گفت بیارش مطب ویزیتشو ندارم کاش یکی بود قرض میداد میبردمش....بیمارستان هم نمیا ...
متورمشدهویا قرمزشده شاید حلقه داره میفته اگه از جاش تکون خورده شاید میفوفته وبه پوست گیر کرده خون اومده اگه بهش دست میزنی درد میکنه یا گریه میکنه؟
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
دست نزدم ولی اذیته وقتی پاهاشو تکون میده..میشه عکس بزارم یا ممنوعه
آرهبذارمال بچه چه ممنوعیتی داره
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم