2777
2789

اگه شک دارین که باید MRI انجام بدین

البته شما پیش نورولوژیست رفتین و اگه تشخیص میداد براتون درخواست میداد 

علایمتون چیه مگه

آقا هستم........برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس ، برو آنجا که تو را منتظرند ...
اگه شک دارین که باید MRI انجام بدین البته شما پیش نورولوژیست رفتین و اگه تشخیص میداد براتون درخواست ...

سرگیجه داشتم دکترگف یاازچربیه یاازمایع میانی‌گوشت،وبعضی وقتاحس‌میکنم انگشتاب دستم‌ناتوانن،دیشب نارنگی‌پوست کندم‌یهودستم‌بی‌حس‌شد،زبونمم‌اونطورشداصلاحس‌نمیکردم‌روزبوتم‌چیزی هست اذیت شذم‌دیگه‌نخوردم،خیلی نکران‌شدم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یعنی هر بار ناگهانی ایجاد میشه ؟! ارتباطی با استرس نداره؟

تقریبا۵ماه بوداینطورنشده بودم،نمیدونم‌که استرسم دارم،ولی دیشب بدون استرس نشسته بودم یهواونطورشدم،بیخوابم‌بودم،ربطی به بیخوابی یاچربی خون دازه؟

علایم MS به صورت خستگی زودرس تاری دید کاهش بینایی هست ..ضعف اندام ها 

احساس گز گز و مور مورانگشتان هم میده که میتونه به صورت احساس تورم و گرفتگی اندام ها هم باشه و حتی درد 

دوبینی هم شایعه

در بعضی موارد یبوست و اختلال حافظه و تمرکز و حتی افسردگی هم گزارش شده 

سرگیجه یکی دیگه از علایم اون هست 

به هر حال نوار مغز روش انتخابی نیست 

و بهترین روش تصویر برداری , MRI هست

آقا هستم........برو آنجا که بود چشمی و گوشی با کس ، برو آنجا که تو را منتظرند ...
تقریبا۵ماه بوداینطورنشده بودم،نمیدونم‌که استرسم دارم،ولی دیشب بدون استرس نشسته بودم یهواونطورشدم،بیخ ...

ربطی به بی خوابی و چربی هم نداره

علایم MS به صورت خستگی زودرس تاری دید کاهش بینایی هست ..ضعف اندام ها  احساس گز گز و مور مورانگ ...

من‌چشام ضعیف هست،نمیدونم‌که والاگیج شدم،دستت دردنکنه عزیزم،مرسی که وقت‌گذاشتی