2777
2789

نه والا راضیم شکر خدا

البته خودمم خیلی اهل رعایتم

مدیر ساختمونم هستم

خونه کوچیکه چون همسایه ها خوبن بلند نمیشم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه والا راضیم شکر خدا البته خودمم خیلی اهل رعایتم مدیر ساختمونم هستم خونه کوچیکه چون همسایه ها خو ...

من همسایه رعایت نمیکنه ولی خودم خیلی رعایت ميکنم وقتی بهش میگم مراعات کنید میگه شماها زیادی ساکت هستید این مشکل خودتونه 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم 
من همسایه رعایت نمیکنه ولی خودم خیلی رعایت ميکنم وقتی بهش میگم مراعات کنید میگه شماها زیادی ساکت هست ...

نمیدونم یا ادم بد به پستم نخورده

یا من کلن خودم از روز اول خیلی خیلی جدی برخورد میکنم

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران
چکار میکنن؟قصد جابجایی دارید؟

خونه رو گذاشتم برای اجاره خودم برم جای دیگه ولی همسرم میگه مستاجر چه گناهی داره بیاد همسایگی این خانواده

ما خودمون همسایه بد هستیم میدونم بچم سر و صدا داره،گاهی صدای جیغ خودمم میره تو خونشون واحد بغلی اذیت میشن ولی بخدا بی ملاحظه نیستم که عمدا بکنم دیگه گاهی کنترلم از دستم خارج میشه بعدشم خودمو میزنم میشینم گریه میکنم که چرا اینطوری میشه اما همسایه بالایی روی مارم سفید کرده انقدر که بچش جیییییییغ میزنه و رو سر ما میدوئه حس میکنم ساختمون الان میریزه پایین،اصلا هم شب و روز براش فرق نداره یا یهو وسیله سنگین پرت میکنن انگار بمب ترکیده چون صدای بدی میده،مدام مهمونای پر بچه دارن که اصلا ذره ای تذکر نمیدن و خیلی کارای دیگه،ماه دیگه جا به جا میشم شکر خدا

بلندترین فریاد من سکوت من است...

من از دست همسایمون عاصی شدم جابجا هم نمیتونم بشم برادرشوهرمم هست خیر سرم 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

همسایه بالاییمون خیلی سروصدا دارن

خانمه صبح ها با تلفن حرف میزنه یعنی پشت تلفن داددددد میزنه ها همه حرفاشونو من میفهمم چیه مثلا میدونم الان ب کدوم خواهرش زنگ زده

ظهر ها شوهرش میاد دعوا میکنن بدجور دادو بیداد

بعدازظهر ک میشه سربچش دادو هوار میکنه و بچه همش گریه و جیغ

شب ک میشه شروع میکنن وسایل خونشون رو جابه جا کردن، قیژقیژ صدا جاب جایی مبل ها، فکرکنم اصلا خونشون فرش نداره

ساعت ۱۲ شب ب بعد تازه بچش یادش میوفته بازی کنه، مثل مسابقه دو، فقط دور تا دور خونه میدوعه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

من از دست همسایمون عاصی شدم جابجا هم نمیتونم بشم برادرشوهرمم هست خیر سرم 

همسایه من زن ومرد از بچه هاشون اذیت کردنشون بیشتره بچه ها رو کتک میزنن مرده مست میکنه یه وضعیت بدی به من میگه ما همین که هستیم خوش نداری اینجا نمون مدیر ساختمان هم که بی عرض 

همسایه من زن ومرد از بچه هاشون اذیت کردنشون بیشتره بچه ها رو کتک میزنن مرده مست میکنه یه وضعیت بدی ب ...

بدبختی ما مدیر ساختمون هم نداریم خودمون دوتاییم 

خدا آدمو گیر همسایه بد نندازه که خیلی سخته

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
همسایه بالاییمون خیلی سروصدا دارن خانمه صبح ها با تلفن حرف میزنه یعنی پشت تلفن داددددد میزنه ها همه ...

ب نظرم بچه اشکالی نداره

ولی با دادو بیداد کردن زنه مشکل دارم و جابه جایی وسایلاشون😐

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷