2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی ک برا کودکان فلسطین کاری نمیکنه ب من رحم کنه ن بابا اصلا💔توروخدا ریپلای نکنید حوصله بحثو دعوا ندارم

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
نکنه با شوهرت دعوات شد من وقتی شوهرم باهام دعوا میکنه این حالتو دارم ولی این نیز میگذرد غصه نخور گلم ...

میدونی زندگیمون خیلی خوب بود خیلی پولدار بودیم به همه کمک میکردیم همه میگفتن همش اسفند دود چقد خوشبختی

ولی الان همه چی برعکس شده انقد که کم آوردم 

خدایا خیلی دوست دارم❤
فدای دلت بشم امشب به نیتت یس میخونم قول میدم

فدات عزیزم مرسی دعا کن دوباره دوستم داشته باشه😭❤

کارما میگه: تو عاشقه کسی میشی ک دوستت نداره چون کسی ک عاشقت بودو دوست نداشتی..💔
خدایی ک برا کودکان فلسطین کاری نمیکنه ب من رحم کنه ن بابا اصلا💔توروخدا ریپلای نکنید حوصله بحثو دعوا ...

فکر کردم گفتی اگه جای بچع های فلسطینی بودی چیکار میکردی

خدایا خیلی دوست دارم❤
میدونی زندگیمون خیلی خوب بود خیلی پولدار بودیم به همه کمک میکردیم همه میگفتن همش اسفند دود چقد خوشبخ ...

صبوری کن وصع ما خراب بود شوهرم دوسال بیکار بود حالا خوب شده زندگی بالا وپایین داره قناعت کنی بهتره مشکل مالی بهتره تا مشکل زناشویی اون سخته 

صبوری کن وصع ما خراب بود شوهرم دوسال بیکار بود حالا خوب شده زندگی بالا وپایین داره قناعت کنی بهتره م ...

خیلی صبورم هیچوق از زندگیم به کسی نمیگم

ولی دیشب با یه حرف دلم شکست

ممنون گلم ان شالله همچی درست بشه

خدایا خیلی دوست دارم❤