2777
2789
عنوان

وایی بغضم گرفته

386 بازدید | 18 پست

چرا باید اخه هر روز صبح برم باشگاه😥وایی 

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

خیلی سخته

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی سخته

درسته ولی عوضش ورزش و باشگاه برای سلامتی بدن عالیه🤭

ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور...‌ #شایع❤️‍🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
خیلی سخته

چرا تایمشو عوض نمیکنی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

چرا تایمشو عوض نمیکنی

ایروبیک این ساعت هست یک ساعت و نیم ک ایروبیک بعدشم دستگاه تا ساعت ۱۱ اونجام باید ۸/۳۰ برم

ایروبیک این ساعت هست یک ساعت و نیم ک ایروبیک بعدشم دستگاه تا ساعت ۱۱ اونجام باید ۸/۳۰ برم

کاش دختر منم مدرسش تموم میشد میرفت باشگاه.بخدا دل خونمون کرده .هرصبح با ناراحتی میره مدرسه 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
کاش دختر منم مدرسش تموم میشد میرفت باشگاه.بخدا دل خونمون کرده .هرصبح با ناراحتی میره مدرسه 

چرا حتما سخته صبح مدرسه رفتن واسش

اول ایروبیک انجام میدین بعد بدنسازی ؟ اگه اینطوره اشتباه محضه...اول بدنسازی انجام بدین بعد ایروبیک اینجوری عضله هاتون خسته میشه و برای قدرتی و برای بازسازی تاثیرش خیلی کم میشه 

اول ایروبیک انجام میدین بعد بدنسازی ؟ اگه اینطوره اشتباه محضه...اول بدنسازی انجام بدین بعد ایروبیک ا ...

بله ممنونم عزیزم