nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 عنوان وایی بغضم گرفته 386 بازدید | 18 پست چرا باید اخه هر روز صبح برم باشگاه😥وایی هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖 1402/09/08 | 07:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hello__200 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2848 ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور... #شایع❤️🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 خیلی سخته هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
hello__200 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2848 خیلی سخته درسته ولی عوضش ورزش و باشگاه برای سلامتی بدن عالیه🤭 ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور... #شایع❤️🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
hello__200 عضویت: 1402/06/12 تعداد پست: 2848 تازه اندامتونم عالی میشه ادب به آدمِ بی ادب نکن گشنگی بِکِش اَ گوشتِ سگ نخـور... #شایع❤️🩹 [بمیره دلی که بترسه ؛ خوشبختی اون وره ترسه🖤💯]
مامان_نورامی عضویت: 1401/09/19 تعداد پست: 10411 خیلی سخته چرا تایمشو عوض نمیکنی 🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮💨 و...🙄🤔🤨 ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 چرا تایمشو عوض نمیکنی ایروبیک این ساعت هست یک ساعت و نیم ک ایروبیک بعدشم دستگاه تا ساعت ۱۱ اونجام باید ۸/۳۰ برم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 6935 ایروبیک این ساعت هست یک ساعت و نیم ک ایروبیک بعدشم دستگاه تا ساعت ۱۱ اونجام باید ۸/۳۰ برم کاش دختر منم مدرسش تموم میشد میرفت باشگاه.بخدا دل خونمون کرده .هرصبح با ناراحتی میره مدرسه من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 کاش دختر منم مدرسش تموم میشد میرفت باشگاه.بخدا دل خونمون کرده .هرصبح با ناراحتی میره مدرسه چرا حتما سخته صبح مدرسه رفتن واسش هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
بانومهر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 3466 اول ایروبیک انجام میدین بعد بدنسازی ؟ اگه اینطوره اشتباه محضه...اول بدنسازی انجام بدین بعد ایروبیک اینجوری عضله هاتون خسته میشه و برای قدرتی و برای بازسازی تاثیرش خیلی کم میشه
samera77 عضویت: 1400/11/21 تعداد پست: 6935 چرا حتما سخته صبح مدرسه رفتن واسش اره تا ۹میخواد بخوابه .خستمون کرد با مدرسه رفتنش من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
nafas45267 مدیر استارتر عضویت: 1402/09/03 تعداد پست: 25834 اول ایروبیک انجام میدین بعد بدنسازی ؟ اگه اینطوره اشتباه محضه...اول بدنسازی انجام بدین بعد ایروبیک ا ... بله ممنونم عزیزم هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖