2777
2789
عنوان

بی بی چکم مثبت شد 😍یعنی حاملم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 53 پست
منم برم پیش شهیدا؟؟؟ از حال بدم اعتقادمو از دست دادم😭😭😭

امیدتو هیچوقت از خدا قطع امیدنکن عزیزم خدا خیلی بهتر صلاحمونو میدونه یه موقعی بهت میده ک خودتم فکرشو نمیکنی .شکرگزارش باش و دعاکن شک نکن ب حاجت دلت میرسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مبارکه انشاالله که خدا بهت یه بچه سالم بده به حق این روزهای عزیز

من باردارم الان عزیزم. یه گل دختر

۵ ماهمه ۴ ماه دیگه زایمانه.

شما هم فردا برو دکتر کارای بارداریتو بکن عزیزم

اگه ازمایش های بارداریتو نرفتی برو که برات بنویسن

یه سونوگرافی هم بگو بنویسن که ببینی هفته چندم بارداری هستی.

من باردارم الان عزیزم. یه گل دختر ۵ ماهمه ۴ ماه دیگه زایمانه. شما هم فردا برو دکتر کارای بارداریتو ...

وای خودا😍😍خدا حفظ کنه برات قشنگم انشاالله خودتم بسلامتی و دلخوشی زایمان کنی 

عزیزم من صبح بشه میرم ازمایش  خون میدم ایشالاک مثبت باشه بعدش میفتم دنبال کاراش😍😍

ازمایش هم احتمال قوی مثبته .مبارکت باشه

دورت بگردم انشاالله . بعدچهارسال اولین بی بی چک مثبتیه ک دیدم واقعا حامله باشم معجزس قراربود ماه بعدبرم کاشت 

خدایا حکمتتو شکر

مباااااارکهههههههه 😄😄😄😄😄😄گلم انشالله سالم بسلامتی بغل بگیری نی نی رو

خیلی خوشحال شدم برات 

انشالله حال دل همه خوش باشه انشاالله قمست همه منتظرا باشه اونا هم این حال خب رو داشته باشن

لطفا داداش هامنو هم دعا کن احمد مهدی معصومه

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

دورت بگردم انشاالله . بعدچهارسال اولین بی بی چک مثبتیه ک دیدم واقعا حامله باشم معجزس قراربود ماه بعد ...

پس هزار بار شکر کن مورد لطف خدا قرار گرفتی

کاربری دومم هست تازه عضو نشدم ....  
مباااااارکهههههههه 😄😄😄😄😄😄گلم انشالله سالم بسلامتی بغل بگیری نی نی رو خیلی خوشحال شدم برات&nbs ...

دورسرت بگردم مرسی ازقلب پاکت الهی ک هرچی از خدای فاطمه میخوای خدابهترینشو برات رقم  بزنع .انشاالله عزیزم خیلی برام دعاکن