2777
2789

همیشه گفت مریضم همیشه گفت پام درد میکنه اگه یک روز ناله نکنه شب نمیشه اول صبح چشم باز میکنه ناله میکنه یادمه بچه بودم مادرمم سنی نداشت همش همین بود منو حساس مرده نسبت به بقیه‌ همش به مادرا‌‌توجه میکنم ببینم اینجورین‌ یا فقط این اینجوریه اما میبینم کسی مثل مادر من نیست پیرزنای‌ ۸۰ ساله ام شبیه این نیستن حتی . از بس انرژی منفیه دوسدارم برم گم شم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید نیاز ب توجه دارع

نه بابا بعضی ها عادت دارن

من مادرشوهرم سر مر گنده و سرحال ولی همیشه در حال ناله کردنه

حالا شوهرم هیچی نمیگه بهش ولی بردار شوهرام همش میگن تو هیچیت نیست از روزی که ما یادمونه تو مریض بودی و در حال رفتن

برادر شوهر کوچیکم همیشه میگه بچگی ما به استرس گذشت به اینکه امشب مادرمون میمره شبا بلند می‌شدیم که نفس میکشه میخوابیدیم

و خدایی که بشدت کافیست......

خیلی خیلی بده 

مامان منم تا بچه بودیم وقتی با بابام دعوا میکرد میگفت من سم میخورم خودمو میکشم منم بچه باور میکردم به قرآن از استرس شب ها نمیخوابیدم که نکنه مامانم پاشه سم بخوره حتی الان خودمم اینطور شدم همش به خود کشی فکر مبکنم اما شعور دارم و هیچ وقت پیش بچم همچین حرفی نمیزنم 

خواهر ما از مادر شانس نیاوردیم انشالله خدا برامون جبران کنه به شانس دیگه تو زندگی بهمون بده