2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خریدم راستش تازه داشتم استفاده می‌کردم که باردار شدم یع بازداری وحشتناک الان دخترم ۱۵ ماهشه تازه یادم افتاده اینا رو خریدم نه وقت استفاده شو دارم نه حال شو زیاد مبخوام اگه واقعا خوبه وقت بزارم استفاده کنم تو ۲۴ ساعت من شاید ۵ شیش ساعت بتونم بخوابم اونم بیشتر از ۲۰ بار پامیشم دوباره 

من خریدم راستش تازه داشتم استفاده می‌کردم که باردار شدم یع بازداری وحشتناک الان دخترم ۱۵ ماهشه تازه ...

دقیقا من هم چندماه پیش شرایط شمارو داشتم اصلا وقت نمیکردم به خودم برسم اما الان وضعیتم بهتر شد با بچه کوچیک وضعیت همینطوره دیگه...من ابرسان و ماسک مو بعداز حمام وماسک پیل اف وصابون اسطوخودوس گرفتم  راضی هستم...اما از ضدافتاب رنگی خیلی راضی نیستم اخه وقتی استفاده میکنم پوستمو تیره میکنه یعنی خود ضدافتابه تیره هست....ماسک پودریشو هم گرفتم اونم بدنیست وگاهی اوقات استفاده میکنم 

سلام عزیزم به نظر من از محصولات تراست استفاده کنید ،،بنا به رضایت خودم ودوستام تائید میکنم..لینکشو میذارم اگه خواستین مستقیم از خود نمایندگی شرکت هم محصولاتشو ببینید واگه خواستین تهیه کنید.

https://liateam.com/crc/220819