2777
2789
عنوان

من یه مادر عصبی ام که بچشو...😔

1505 بازدید | 30 پست

میدونم سرزنشم میکنید ولی خودمم از رفتارم پشیمونم 

ولی اون لحظه که عصبی میشم هیچی نمیفهمم 

دخترم ۷سالشه کلاس اوله گاهی سر درس و مشقش لج میکنه منم نمیتونم خودمو کنترل کنم..😔

خدایا همه چیو میسپارم به خودت..❤️

میفهممت

برو پیش مشاور

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

فقط بدون اون هیچوقت تو درس و مشق موفق نمیشه یک 

دو اینکه هر کاری رو بخواد شروع کنه هم همیشه خودشو ضعیف میبینه حتی گاهی مخصوصا رو به شکست میرن ک بخودشون ثابت کنن هیچی‌نیستن یه هشداد جدی بهت دادم بشدت مراقب باش داری آیندشو دااااااغون میکنی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون از درس و نمره هاش چیزی یادش نمیمونه ولی رفتاره شما رو یادش میمونه.سعی کن کنترل کنی خودته.قرار نیست بی نقص باشه اشتباه نکنه همیشه مشقاش بی نقص و کامل باشه.مگه ما نگذروندیم.مگه ما همیشه کامل بودیم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

وقتی با عصبانیت میخوای به بچه چیزی یاد بدی، میفتی توی یه چرخه معیوب

هی اون لج میکنه عصبانی میشه، هی تو عصبانی تر میشی... و تا کتک زدن پیش میره.

و اینکه بچه هایی که همه چیز رو ب راحتی میپذیرن یه ذره نرمال نیست. بچه باید بتونه مخالفت کنه و روی حرفش بایسته

بهش این آزادی رو بده گاهی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

عزیزم درکت میکنم...فقد ی توصیه عزیزم کار خونه و ...همهبزار کنار تو این روزا ک خودت حداقل مغز اماده ای داشته باشی

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

وای دخترا تو این سن خیلی لج بازن 

الان من دو دس لباس براش خریدم 

وسط بازار هی نق زد خانم گفته فردا جشن پاییز داریم باید پیراهن قرمز بخری برام دوتا پیرهن قرمز داشت کوچک شدن براش دوس نداشتم دوباره قرمز بخرم  ولی اینقد نق زد ک رفتم دوباره ۴۰۰ وخورده ای تومن یه سارافون شومیزی خریدم واسش 

اعصابم اینقد خورد شد چون همین امروز دو دس براش خریدم لج کرد گف میخای یکیشو پس بده برام قرمز بخر پس هم نمیدن مجبور شدم باز خریدم 

میگم یوقت فردا تو جشن دلش نشکنه هی یادش بیاد

-
درس معلم ار بود زمزمه محبتی جمعه به مکتب اورد طفل گریز پای را مثلا بگو ۱۵ دقیقه درس بعد ۱۰ دقیق ...

درس در ازای جایزه درست نیست خواهر گلم فقط رفع تکلیفه ک همیشه باید باج بدی تا اون درسی رو ک برای آینده خودش هست بخونه 😊

میدونم نیاز به دارو دارم بخدا حیف بچه برای من😔

و من... من با عشق خواستمش. خیلی شیطونه. من دست تنهام... اوایل خودمو میزدم ولی الان همش دارم از دستش داد میزنم یا گوشو میپیچونم😞

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.