2777
2789

چطور آینه به دیوار حمام خوابگاه بچسبونم ؟🤔 البته اجازه ندارم میخ به دیوار بکوبم ، از این آویز چسبونی ها هم حق چسباندن ندارم 

مگه چی میشه با دریل یه سوراخ تو دیوارش زد آینه رو همه استفاده میکنن 

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما باید آینه باشه تو حمام  ما تو حموم اینه نزدیم... کجاتونو نگاه میکنید؟

من که کف میزنم به موهام مدل میدم به یاد بچگی نگا میکنم😆بقیه رو نمیدونم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)

گیره لباسی هم نداره حموم؟

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
اووه بیکاریا  از این دوران پس لذت ببر  من متاهلم با دو تا بچه زیر ۳ سال هیچ نمیدونم چیکا ...

عزیزم منم دخترم یکسالشه 

اندازه یه حموم که باید واسه خودمون وقت بزاریم

قشنگ ترین و آرامش بخش ترین حرف همینه:                          من جنگیدم که اگه نشد تو دلم نمونه :)
عزیزم منم دخترم یکسالشه  اندازه یه حموم که باید واسه خودمون وقت بزاریم

من بچم یکیش ۲و نیم هستش یکیش ۹ ماه 

اونی که ۹ ماه هستش تا ازش جدا بشم یا جلو چشمش نباشم در حموم یا دستشویی رو میاد میکوبه و گریه می‌کنه خیلی به خودم وابسته هسشش

به مدیریت خوابگاه بگید  که به جای شیشه آینه کار کنن روی در های حموم

البته احتمالا قبول نکنن😄

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)

این یک خوابگاه دیگه اس؟؟

ببین چقدر بیکارم که توی تاپیک هات گشتم ببینم ایا بد قضاوتت کردم یا نه

چون امروز ۲۲ تیر ۱۴۰۴ تاپیک زدی میخوام برم خوابگاه ولی بابام نمیگذاره ازش شکایت کنم

من هم وقتی نوشتم ازش خواهش کن نه شکایت ،گفتی قضاوت غلط کردم!

خدا رو شکر تاپیک ها باقی می مونه