2777
2789

من براي درد و دل كردن با افراد نميام توي سايت پس آدم خوبي براي درد و دل كردن نيستم و هرچه تجربه از مشكلات دارم اينجا نوشتم 

مشاوره و طراحي رايگان براي كسي انجام نميدم و وقتي ميام سايت براي فارغ شدن از آشفتگي هاي ذهني من از كارمه 

اگه احتياج به كمك داريد مثل باقي افراد ميتونيد تايم مشاوره رزرو كنيد تا خدماتي رو دريافت كنيد 

هيچ كجاي جهان كسي به شما خدمتي رايگانو در اختيارتون قرار نميده 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•
بنده مشاوره حقوقی رایگان میدم همه چیز پول نیست . نظر شما هم قابل احترامه 🌹

ترجيح ميدم مار خيرمو خصوصي نگه دارم و كاري باشه كه انرژي زيادي ازم نبره و دليلي نميبينم طراحي و هنرمو رايگان در اختيار كسي قرار بدم 

نظر شمام براي خودتون محترمه 

•معمار و طراح داخلی• •مشاور دکوراسیون و چیدمان• •تایپ شخصیتی ISTJ•

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک درباره رژیمتون داشتین پاک. شده انگارمیشه درباره رژیمتون صحبت کنین

نوبت بگیرید خانم پروفسور در حال عبادته.نزدیکترین وقتی که میتونم بهتون بدم ۲ ساله دیگه هست....اها باشه خدافظ میرم جای دیگه..صبر کنید ببینم میتونم کاری کنم برلتون...دینگ دینگ ..ببخشید خانم پروفسور داشتن مریض میدیدن دگه بهشون رو زدم گفتن باشه .بفرمایید داخل.فقط اونجا مواظب باشید با صدای بلند صحبت نکنید چون مریضای دیگه رو فرسادن پشت اتاق.دینگ