2777
2789

۳۴ سالمه و خیلی خیلی تنهام.

حتی یک نفر هم تو زندگیم نیست 

منظورم جنس مخالف نیست کلا کسی را ندارم. 

پیامک هام فقط تبلیغاته

تماس هام هم اگر کسی بگیره میخواد کاری براش انجام بدم اونم شاید چند ماه یک بار. اگرم انجام ندم کلا دیگه فراموشم میکنن

یه دوست قدیمی هم داشتم که اونم خواسته عجیبی ازم داشت، میخواست براش خونه بخرم. که چنین خواسته ای از توانم واقعا خارج بود. درخواستشو رد کردم کلا رفت. 

نمی دونم ایرادم چیه. شما چطوری ارتباط میگیرید؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته هز چه قدر بزرگتر میشیم دامنه ارتباطاتمون کم میشه.  خیلی ها این حس تنهایی رو دارن. هر چقدر موفق تر باشی افراد بیشتری دور و برت میان اون وقت تو انتخاب می کنی که با چه کسی ارتباطت رو ادامه بدی نه اینکه مثل الان منتظر باشی که یکی تو رو برای هم صحبتی انتخاب کنه. 

پس تلاش کن بهترین باشی و حس کافی بودن و خوب بودن رو به خودت بدی.. 

من هیچ دوستی ندارم

دوستی برا مدرسع بود

دلم یه نارنگی پوست پوست شده ست هندونه سفیده،دلم چای سرد شده ست،ته دیگ سوخته ست،خورشت ته گرفته ست،دلم خرمالوی نارسه، لیمو شیرین تلخه،دلم ذوق کور شده ست،نمره ۹.۷۵عه دلم کفش سفید مورد علاقه گلی مه که گِلی شده دلم غروب جمعه ست... انگار بالش ندارم،انگار پیتزام سس نداره،انگار سیب زمینی سرخ کردم نمک نداره،انگار نور خورشید اتاقمو نمیگیره،انگار نوار کاستم رو دستگاه نمیخونه،انگار بهار نارنجام بو نمیدن انگار هدفون ام روشن میشه ولی صدایی ازش در نمیاد انگار نقاشیم رنگ نداره....
باید دوستای جدید پیدا کنی، باشگاه، سرکار، یا هرجا‌ یا اینکه تو قدیمی ها بگرد بهش زنگ بزن دوباره ارت ...

مشکلم اینه هر کسی باهام دوست میشه ازم کار میخواد. هیچ وقت کسی تو لحظات خوب و خوش یاد من نیست