2777
2789
عنوان

مشکوک شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 922 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خدا جدی میگی؟ قربونت برم من 

فردا صبح میاد خونه.میره دوش بگیره .میرم سر وقت گوشیش.ببینم چیا میاد بالا.خیلی خانومی عزیزم .ببینم این همه قسم ایه خورد.دست گذاشت رو قران که من نبودم راس میگفته 

قلبم یخ شد  پشیمون شدم از گفتنش خدا کنه  این برات گفتم  بد نشه و زندگیت از هم بپا ...

😭😭😭😭😭😭من از چشمام بیشتر بهش اطمینان داشتم.دخترمو تازه از بیمارستان اوردم .۲ ماهش بود عمل قلب باز کرد.حق من این نبود خدااااا

فردا صبح میاد خونه.میره دوش بگیره .میرم سر وقت گوشیش.ببینم چیا میاد بالا.خیلی خانومی عزیزم .ببینم ای ...

نگاه عزیزم خواهرانه بهت میگم.

اگه مستقل نیستی از لحاظ مالی 

اگه راه برگشت نداری 

اگه چیزی هم تو گوشیش دیدی 

صاف نزار کف دستش،

که من از این طریق چیزی تو گوشیت دیدم

😭😭😭😭😭😭من از چشمام بیشتر بهش اطمینان داشتم.دخترمو تازه از بیمارستان اوردم .۲ ماهش بود عمل قلب ب ...

هیچ کسی حق ندارم تو زندگی زناشویی خیانت کنه.

همون طور که گفتم،

فقط تهدیدش کن بگو 

سراغ کارات رو دارم هواست به زندگیت باشه 

بهش بگو بخاطر دخترمون نزار زندگیمون از هم بپاشه،بخاطر هوس

😭😭😭😭😭😭من از چشمام بیشتر بهش اطمینان داشتم.دخترمو تازه از بیمارستان اوردم .۲ ماهش بود عمل قلب ب ...

به هر حال اشتباه هست پیش میاد 

هر چند من اصلا کارشون رو توجیه نمیکنم،

ولی ماهایی که بچه داریم خیلی شرایطمون سخته بعداز طلاق.

واقعا هم دنیا پر شده از آدمهای ناپاک 

چ

نگاه عزیزم خواهرانه بهت میگم. اگه مستقل نیستی از لحاظ مالی  اگه راه برگشت نداری  اگه چی ...

ندیگه حواسم هس.ولی دیگه قلب من اروم نمیشه .شایدم به روش نیارم .نمیدونم.ولی خیلی بد کرد به من.منیکه عاشقانه دوسش داشتم 😭😭😭😭

ندیگه حواسم هس.ولی دیگه قلب من اروم نمیشه .شایدم به روش نیارم .نمیدونم.ولی خیلی بد کرد به من.منیکه ع ...

کاملا درکت میکنم،خودم ده سال پیش متوجه خطای. شوهرم شدم،

ولی بخشیدمش 

چون راهی نداشتم 

ولی حسابی حقیر و کوچیکش،کردم،به هیچ کسی هم نگفتم 

کاملا درکت میکنم،خودم ده سال پیش متوجه خطای. شوهرم شدم، ولی بخشیدمش  چون راهی نداشتم  و ...

منم به هیچکس نگفتم .انشاالله که خیره .ولی باید ببینم ماهای قبل هم باز دست از پا خطا کرده با نه.ولی من متوجه تغییراتش شده بودم.بهش که میگم میگه نه من تغییری نکردم