سلام خانوما.من چهار پنج روز پیش سر گوشی شوهرم رفتم.پیامهای حذف شدش.دیدم به یکی پیام داده خیلی عاشقانه.فداتشم.دوست دارم .دل منم تنگ شده برات دوسدارم بازم ببینمتو از این حرفا.زنگ زدم به اون خط به زن جواب داد.خیلی جوش اوردم به شوهرم گفتم اونم حول شده بود نمیدونست چیکارکنه.قسم خورد گوشی رو داده بوده دست دوستش که به دوست دخترش پیام بده .دوستش بهم زنگ زد .حتی اون زنه که من دوست مجیدم از خط شوهر شما بهم پیام داده.حالا هیچ جوره راضی نمیشم.دلم اشوبه.الان سرکاره نمیدونم داره چیکار میکنع.من چیکار کنم.راهنماییم کنید لطفا 😔😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فردا صبح میاد خونه.میره دوش بگیره .میرم سر وقت گوشیش.ببینم چیا میاد بالا.خیلی خانومی عزیزم .ببینم این همه قسم ایه خورد.دست گذاشت رو قران که من نبودم راس میگفته
کاملا درکت میکنم،خودم ده سال پیش متوجه خطای. شوهرم شدم، ولی بخشیدمش چون راهی نداشتم و ...
منم به هیچکس نگفتم .انشاالله که خیره .ولی باید ببینم ماهای قبل هم باز دست از پا خطا کرده با نه.ولی من متوجه تغییراتش شده بودم.بهش که میگم میگه نه من تغییری نکردم