2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال واسه ما سوخت بردش اینجا پیدانبود از مرزقاچاقی اوردن ماهواره هم بدون رسیور میگیره سه ونیم هزینه کردیم، درضمن دیگه این بردش جوری بود نیاز به تعمیر وریبال کردن نداره وگفت بهتر ازقبلیه

برا ما هم همینطور شده بود این کابلی ک میزنیم تو برق ی چیز سیاهی بینشه نمیدونم اسمش چیه سوخته بود

ی نو خریدیم۳۰۰ دفعه بعد دوباره خراب شد دادیم تعمیرش کردن نمیدونم هزینش چند شد

بد نگوییم به مهتاب اگر تب داریم🦄🌌..  یعنی میشه منم ی روزی تاپیک بارداری بزنم😔 بگم خدایا شکرت منم مامان شدم ،بگم ویار دارم حالم بده،بگم امروز تکون خوردناشو حس کردم،بگم شبا اذیتم خوابم نمیبره،بگم منتظر به دنیا اومدنشم...بگم شبا تا صبح گریه میکنه خواب ندارم...اگه امضام رو خوندی برای حاجتم ی صلوات میفرستی😉 

مال ما سوخته بود شوهرم خودش تلویزیون باز کرد ۶ یا ۷ ردیف ال ای دی داره گرفت آورد عوض کرد یه تومن خرجش شد

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

مال ما سوخته بود شوهرم خودش تلویزیون باز کرد ۶ یا ۷ ردیف ال ای دی داره گرفت آورد عوض کرد یه تومن خرج ...

جرات ندارم بذارم شوهرم دست بزنه اگه میذاشتم تا حالا بازش کرده بود

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
جرات ندارم بذارم شوهرم دست بزنه اگه میذاشتم تا حالا بازش کرده بود

اگه بلد باشه چه اشکالی داره پیچهاش زیاده اونارو باز کنه بعد به ترتیب پشت تلویزیون باز میشه بعد چندتا لایه داره ال ای دی و یه صفحه سفید و باندارو باز میکنه 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

اگه بلد باشه چه اشکالی داره پیچهاش زیاده اونارو باز کنه بعد به ترتیب پشت تلویزیون باز میشه بعد چندتا ...

بلد نیست بابا میزنه داغونش میکنه

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
پارسال واسه ما سوخت بردش اینجا پیدانبود از مرزقاچاقی اوردن ماهواره هم بدون رسیور میگیره سه ونیم هزین ...

سلام میشه بگین از کجا تهیه کردین

تلویزیون ماهم بردش سوخته😢