2777
2789

خیلی هم حروف قاطی می‌کنه تا کی خوب میشه تازه من فقط میرسم املا یادش بدم نه ریاضی نه قران

به هم دیگه بدی نکنید خیلی زود بدی مییینید 
املا ۲۰ درصد روان خوانی ۸۰ درصد زیاد املا باهاش کار نکن. وقتتو بذار رو روانخوانی. خود به خود املاش ...

یعنی بتونه بخونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

املا ۲۰ درصد روان خوانی ۸۰ درصد زیاد املا باهاش کار نکن. وقتتو بذار رو روانخوانی. خود به خود املاش ...

پس املاشو‌چبکار کنم ریاضی من فقط میرسم املا یادش بدم

عکس حروفی که یادشون میدندبزن به دیوار مثل م با آمیشه مادرمن پنج سال پیش به پسرم بااین روش یادمیدادم ...

منم زدم دیوار تو سالن بخدا ولی خیلی قاطی می‌کنه 

مشاوره یا روانشناس بردی؟ تو کلاس پسرم معلم به مادر یه بچه گفت ببر تست تمرکز بگیرن ازش. احتمالا عدم تمرکز داره. بردش مثل اینکه با کلاس و اینا دارن رفعش میکنن‌

بازم با معلمش مشورت کن ببین چی میگه

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید