یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فقط کافیه باورداشته باشی خوشگلی بقیه هم هم نظرت میشن
آخ گفتی..........چه کنم این حس بیاد سراغم؟؟؟؟؟؟؟مخصوصا جدیدا که بخودم حس پیری دارم
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......
عزیزم چندسالته؟بعدم خوشگلی که فقط عمل بینی واینا نیست ادکلن بزن ،هروزحموم کن ،دندونات تمیز باشه مسوا ...
بینیمو عمل کردم سالها پیش......................کجه اعتماد بنفسمو گرفته........................ژل لبم طبیعی زدم همه هم میگن قشنگه به پوست و دندونمم میرسم...................پولم دارم برا کارهای دیگه ولی نمیخام معتاده این کارا بشم...........باشگاه هم میرم همه میگن هیکلت مثل مانکنه........................ولی اون حس خوبو ندارم که کاش داشتم
پس فقط همون که گفتم اعتمادبه نفس نداری اخه هیچکس زشت نیست هرکس زیبایی خاصه خودشو داره ،امضامم بخون
خوندم..................سالها پیش یه چند ماهی بخودم حس خوب داشتم باورت نمیشه همه بهم میگفتن خوشگل..............................خیلی دلم میخاد اون حس دوباره بیاد سراغم
من معمولیم ولی خیلی خودمو دوست دارم جلواینه میرم تاحالا نشده ایرادبگیرم ازخودم
خوشبحالت..................................باورت میشه میگم از من زشتتر وجود نداره.......تو دل خودم میگم ها.............جلو بقیه ساکتم............اصلا هم آرایش نمیکنم کاملا ساده ام.......................بعد خودمو با دوستم که 7 قلم آرایش و کراتین و کاشت و اینا داره مقایسه میکنم میگم زشتم...........البته دوستم واقعا قشنگه ها ولی خوب کمم آرایش نمیکنه...........خلاصه که خاهر من اینجوریم