2777
2789

من نمیدونم واقعا خوشگلم یا اعتماد به نفسم خیلی بالاست

کاملا هم نچرالم حتی ابروهام میکرو نکردم

بیرون هم میرم فقط یه ضدآفتاب میزنم گاهی یه ریمل و رژ هم میزنم

حس میکنم ارایش نمیذاره زیباییم دیده بشه😂😂😂😂

جدی؟ حتی اگه زشت باشی ولی باور کنی قشنگی بقیه هم قشنگ میبیننت؟

اره واقعا مهم اعتمادبه نفس ظاهر ۵۰درصد قضیه است

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط کافیه باورداشته باشی خوشگلی بقیه هم  هم نظرت میشن

آخ گفتی..........چه کنم این حس بیاد سراغم؟؟؟؟؟؟؟مخصوصا جدیدا که بخودم حس پیری دارم  

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

اره واقعا مهم اعتمادبه نفس ظاهر ۵۰درصد قضیه است

کمتر

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

آخ گفتی..........چه کنم این حس بیاد سراغم؟؟؟؟؟؟؟مخصوصا جدیدا که بخودم حس پیری دارم    

عزیزم چندسالته؟بعدم خوشگلی که فقط عمل بینی واینا نیست ادکلن بزن ،هروزحموم کن ،دندونات تمیز باشه مسواک بزن هروز،موهاتو درست کن اصلاهم نیازبه ارایش نیست رژیم بگیراضافه وزن نداشته باشی همین چندتا چیزخوشگلی باورکن

تاریخ رامردان پرهیاهومینویسندوبدون اینکه بدانند،قهرمان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند👸

عزیزم چندسالته؟بعدم خوشگلی که فقط عمل بینی واینا نیست ادکلن بزن ،هروزحموم کن ،دندونات تمیز باشه مسوا ...

بینیمو عمل کردم سالها پیش......................کجه اعتماد بنفسمو گرفته........................ژل لبم طبیعی زدم همه هم میگن قشنگه به پوست و دندونمم میرسم...................پولم دارم برا کارهای دیگه ولی نمیخام معتاده این کارا بشم...........باشگاه هم میرم همه میگن هیکلت مثل مانکنه........................ولی اون حس خوبو ندارم که کاش داشتم  

بینیمو عمل کردم سالها پیش......................کجه اعتماد بنفسمو گرفته........................ژل لبم ...

پس فقط همون که گفتم اعتمادبه نفس نداری اخه هیچکس زشت نیست هرکس زیبایی خاصه خودشو داره ،امضامم بخون

پس فقط همون که گفتم اعتمادبه نفس نداری اخه هیچکس زشت نیست هرکس زیبایی خاصه خودشو داره ،امضامم بخون

خوندم..................سالها پیش یه چند ماهی بخودم حس خوب داشتم باورت نمیشه همه بهم میگفتن خوشگل..............................خیلی دلم میخاد اون حس دوباره بیاد سراغم  

خوندم..................سالها پیش یه چند ماهی بخودم حس خوب داشتم باورت نمیشه همه بهم میگفتن خوشگل.... ...

من معمولیم ولی خیلی خودمو دوست دارم جلواینه میرم تاحالا نشده ایرادبگیرم ازخودم

من معمولیم ولی خیلی خودمو دوست دارم جلواینه میرم تاحالا نشده ایرادبگیرم ازخودم

خوشبحالت..................................باورت میشه میگم از من زشتتر وجود نداره.......تو دل خودم میگم ها.............جلو بقیه ساکتم............اصلا هم آرایش نمیکنم کاملا ساده ام.......................بعد خودمو با دوستم که 7 قلم آرایش و کراتین و کاشت و اینا داره مقایسه میکنم میگم زشتم...........البته دوستم واقعا قشنگه ها ولی خوب کمم آرایش نمیکنه...........خلاصه که خاهر من اینجوریم

اره نمیدونم چرا حس میکنم ۲۴ سالتونه درسته یا ن؟

عزیزم32هستم ولی خب روحیاتم باسنم فرق داره خیلی کوچولوترمیزنم