2777
2789

همش سعی میکنم که دلمو خوش کنم به دلخوشی های کوچیک تا یادم بره که چقدر بدبختم ،یادم بره که بچم دلش خوش نیست ،یادم بره که حسرت همه چی به دل خودم وبچه هام مونده اما یهویی میزنی پس سرم چرا آخه ؟

به زودی میام عکس از خونه ای که خریدیم میزارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال به سختی خریدیم 

چند بار تا حال گفته بودم محافظ بخره ولی پشت گوش انداخت 

میدونم تعمیرش کلی هزینه داره 

بچه هام خیلی گریه کردن 

وقتی مشکل مالی داریم کاش بچه نیاریم بچه ها چه گناهی کردن . حالا هم با همسرت صحبت کن بگو اگه پول ندار ...

بله عزیزم حق با شماست 

ولی از اول که وضعمون اینجوری نبود 

پارسال هم که میگم زوری خریدیم ۱۴ تومن شد آخه قبلی راهم اون یکی پسرم خراب کرده بود 

من می‌دونم خب خیلی زور  داره هنوز یکسال نشده با بی احتیاطیشون خراب بشه تازه پنلش هم گیر نمیاد😭همینو امسال باید ۱۸ بخریم 

البته من فک کنم بیشتر همسرم از دست خودش عصبانی بود که براش محافظ نخرید من چند بار گفتم و پشت گوش انداخت