2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😭😭😭چی بنویسمممم

من راجب درخت و تبر نوشتم . ک درخت خیلی شاکی بود از ادمایی ک درختارو قط میکنن واس ساخت و ساز و کاغذ و اینجور چیزا

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من راجب درخت و تبر نوشتم . ک درخت خیلی شاکی بود از ادمایی ک درختارو قط میکنن واس ساخت و ساز و کاغذ و ...

میتونی یکم کمکم کنی؟ 

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

من راجب درخت و تبر نوشتم . ک درخت خیلی شاکی بود از ادمایی ک درختارو قط میکنن واس ساخت و ساز و کاغذ و ...

چطوری شروع کنم😭

برای مدل رنگ مو اگه دوست داشتید بشید بهم درخواست بدید تهران

میتونی یکم کمکم کنی؟ 

بنام خدا .. موضوع گفتگوی درخت و تبر 

مردی با تبری ک ب دست داشت وارد جنگل شد . نگاهی ب اطراف انداخت و درخت تنومندی را دید ک در وسط جنگل ب چشم میخورد. ب فکر افتاد تا با تبر شروع ب کندن درخت کند . اما همین ک خواست اولین ضربه را بزند گویی سرش تاب خورد و ناگهان بر زمین افتاد . 

درخت ک انگار زندگی خود را دوباره یافته بود نفسی کشید و زیر لب غرو لند میکرد . تبر ب صدا درامد و گفت آی درخت چه میگویی ؟ درخت گف از ادمها شاکی ام انسانهایی ک جز منفلت خود ب هیچ چیز دیگری فکر نمیکنند . من ۵۰ سال است دراینجا زندگی میکنم . سبز میشوم سایه دارم . هوای کثیف را در ریه های خود میبرم تا انسانها هوای پاک تنفس کنند . اما بازهم بفکر قطع من هستند . تبرگف این حرفت تنم را لرزاند چون تن من نیز از تن توست .  حق با توست . من بی رحم هستم و تبر ب ریشه خود میزنم . کاش انسانها روزی ب خودشان بیایند تا بدانند درخت ب غیر از استفاده صنعتی میتواند استفاده حیاتی داشته باشد . دیگر تبر ب تنه ات نمیزنم آسوده باش 

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤