2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

11223 بازدید | 17 پست

خانوما..اول باید مدرسه ثبت نام کنیم بعد سنجش؟..برای من چند نفر لینک فرستادن سایت سنجش کلاس اول باز شده رفتم ثبت نام کردم برای ۲۲ آذر وقت دادن این روال درسته؟سوال بعدیم اینه نمیشه زمانی ک برامون گذاشتن تغییر بدیم؟

میری سایت مای مدیو ثبت نام میکنی بعد یه تاریخ و یک آدرس بهت میده البته با انتخاب خودت بعد بچه رو میبری سنجش تمام 

جواب هم همون مجازی میزارن 

تغییردادن رو هم نمیدونم

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
میری سایت مای مدیو ثبت نام میکنی بعد یه تاریخ و یک آدرس بهت میده البته با انتخاب خودت بعد بچه رو میب ...

نمیخاد بری مدرسه اول؟من رفتم کافی نت برام دوتا زمان گفت دور ترین زمانو انتخاب کردم..نگفت اختیاریه وگرنه برای یکماه دیگ حداقل نوبت میگرفتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخاد بری مدرسه اول؟من رفتم کافی نت برام دوتا زمان گفت دور ترین زمانو انتخاب کردم..نگفت اختیاریه وگ ...

نه فعلا مدرسه لازم نیس 

خوب دیگه دو زمان گفته شما یکی رو انتخاب کردین در این حده اختیاری بودنش

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

سلام. من پسرم پیش دبستانی میرفت همونجا  پیش دبستانی ها مدیر ها هماهنگ میکردن.  همین اذر بود فک کنم سنجش داد.  و موقع ثبت نام مدرسه باید سنجش داشته باشن.  اول سنجشه و بعد ثبت نام مدرسه. موقع ثبت نام یادمه اونایی که  سنجش نداشتن،  برا بار اخر سایت باز شد براشون. ولی  من باشم این ریسکو نمیکنم بزارم دقیقه نود. همین نوبتی که الان زدن بره بهتره راحت میشی. چیز سختی نیست. سالهای قبل اول مدرسه میرفتی برا ثبت نام و بعد معرفی نامه میدادن میرفتی سنجش اما  چند سالیه تغیر کرده.  تو مدارک لازم برا ثبت نام مدرسه، سنجش باید داشته باشی   

سلام. من پسرم پیش دبستانی میرفت همونجا  پیش دبستانی ها مدیر ها هماهنگ میکردن.  همین اذر بو ...

ممنون ک جواب دادی گلم..من پسرم پیش دبستانی نرفته میترسم سوالای سخت بپرسن..خودم بیشتر هول کردم

اصلا نگران نباش. در حد بچه میپرسن دیگه. سنجش بینایی و شنوایی و حرکتیه.  قد و وزن بچه. که مشکلی خدایی نکرده نداشته باشه. بعد یه جا دیگه از بچه به تنهایی سوالای میپرسن. اسم و فامیلی و چند تا شکل  میدن اونایی که مث همن کدومه,?یه نقاشی بکشه.  شکل دایره و مربع و رنگها و .... چند تا مکعب میدن چیزی بسازه.  بپره. لی لی بره. اگه بلده شعری بخونه. و سوالای ساده میوه مثلا شیرین بکو. میوه قرمز بگو. فلان حیوان  برای مثلا چند تا پا داره؟ اسم شهرش، جنس درخت چیه؟ فلان چیز از چی ساخته شده؟ اهن، چوب، سنگ مثلا.  

دایره بکش، مربع بکش. به پسر من عکس یخچال رو نشون داده بودن و چند تا  کارت  تصویر جلوش گذاشتن که  کدوماشو میتونه برداره بزاره یخچال.

شمارش اعداد. یه شکل دایره میزارن جلوش میگن مث این بکش. 

فرق چوب با شیشه یا سنگ و پنبه.

شباهت حیونایی مث کانگورو و خرگوش یا گنجشک و کبوتر.

اسم و فامیل خودش. پدر و مادرش. شغلهاشون. شهر محل زندگی. 

توپ بهش میدن  پرت کن. شمارش اعداد. سه ضلعی  یا چهار ضلعی بکش.

چپ و راست نشون بده. عقب و جلو .

تفاوت لباس زن و مرد 

عکس دختر و پسر دادن کدوم دختره کدوم پسر. 

تو تصویر بگه کدوم دوره یا نزدیکه . عقب یا جلو 

کفشاش در بیاره بپوشه 

لباسی که الان تنشه چه رنگیه. 

اینا رو از پسر من و دوستاش پرسیده بودن. امیدوارم کمکت کنه چیزایی که یادم بود گفتم

ممنون ک جواب دادی گلم..من پسرم پیش دبستانی نرفته میترسم سوالای سخت بپرسن..خودم بیشتر هول کردم

پیش دبستانی میزاشتی خوبه برا  یادگیری مهارتهای اجتماعی قبل مدرسه. و کلا یاد میگیرن مخصوصا پسرا که سیستمشون با دخترا فرق میکنه . همین چند ضلعی ها رو پسر من از پیش دبستانی یاد گرفته بود. حالا پسر شما  که نرفته چند ضلعی ها رو براش بکش با بازی یادش بده.  مزه ها ، بوها، صدا، تصاویر مربوط به کدوم حس و اندام میشه اینا رو هم باهاش تمرین کن ولی با اجبار و زور نباشه. هر وقت  بچه حوصله داشت و میدونستی بهت گوش میده. استرس بهش وارد نکن. در این حده.  نه بیشتر. قول میدم بعد خودت سرزنش میکنی که بیخودی خودمو اذیت کردم و استرس داشتم. من این راهو رفتم مث تو بودم ولی تهش همینه که بهت گفتم عزیزم.

🤣🤣🤣🤣منکه یجوری ام انگار خودم میخام کنکور بدم.پیش دبستانی هم نتونستم بفرستم میترسیدم از پسش برنیا ...

رهاش کن. ذهنتو ازاد بزار. مطمین باش میتونه. اگه اینجوری کنترلش کنی از کجا چیزی یاد بگیره باید مستقل شه. تازه پیش بزار که اگه دیدی مشکلی هست زودتر متوجه میشی. بعضی بچه ها اضطراب جدایی دارن. بعضی عضلات دستشون ضعیفه برا مداد دست گرفتن و نوشتن بعضی ها مخصوصا پسرا زود حواسشون پرت میشه . اینا رو زودتر تشخیص بدیم و قبل مدرسه راه بیفتن بهتره تا برن کلاس اول و بعد  هم ما و هم بچه اذیت شه

رهاش کن. ذهنتو ازاد بزار. مطمین باش میتونه. اگه اینجوری کنترلش کنی از کجا چیزی یاد بگیره باید مستقل ...

درسته عزیزم ولی امیدوارم مشکلی نباشه واقعا کشش ندارم بخاطر قد و وزنش نابود شدم انقد استرس کشیدم فرقی هم نکرد وزنش فقط دویدن تو دکترا و استرس برای من موند.حوصله ی یه مشکل جدیدو ندارم