2777
2789
عنوان

بچه ها من واقعا حالم بده !

610 بازدید | 35 پست

میخوام جدی باشم .

حالم بده ، بد تر از دیروز ، پری روز و ....

در حدی ک میخوام زندگیمو بالا بیارم.. 

میدونم نمیدونین چه اتفاقی افتاده ...

دوستان من با مادرم زندگی میکنم ، مادرم بهاتهام این که روابط نامشروع داره از پدرم جدا شد ، پدرم زن گرفت ، زنش منو نخواست و طی اتفاقاتی حالا من پیش مادرمم ، سنماز مستقل شدن کمه ، سال بعد کنکور دارم ، سخت میخونم تا رها بشم ، ولی خب ، 

مامانم هر شب که باهاشون تماش میگیره و حرف میزنه 

یا وقتایی که میره بیرون 

یا چتاشون 

همه و همه سوهانی شدن روی روح من و هی نمیخوام فک کنم ولی نمیشه ب خدا نمیشه 

شما میدونم بعضیا حالا میان میگن که مامامت جدا شده پس زندکی خودشه ، ولی سختی های من چی ؟

عوامل روانی که بهم وارد میشه چی ؟

دوست دارم با یکی درد و دل کنم.

فقط جهت اینکه بریزم از خودم بیرون گریه کنم 

به نظرتون با خاله ام درد و دل کنم خوبه؟

خاله ام مهربونه و اهل مداراست و خدا پیغمبر می‌شناسه.

میدونم شاید خوب نیست ولی دارم هلاک میشم تو این سن مریضی قلب و غیره هم گرفتارشم !

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اها

من اومدم درد و دل کنم ، ولی همین اهای تو خیلی به دلم نشست

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

اره با خاله ت صحبت کن تو نیاز داری به کسی تکیه کنی

حرف دلمو زدی ، نه بابایی ، نه مامانی ، من موندم و یه کوه غم و غصه که توش غوطه ورم 

عزیزم حق داری..

خدابهت صبرو ارامش بده.

اونایی هم ک میان همچی اظهار نظری میکنن..غلط کردن 

کی گفته زندگی خودشه

هرکس زندگییش بسته ب چن نفری هس ک وابسته هستن بهش..مادرت مسئولته..حق داری گردنش..

واقعا نمیدونم چ کمکی میتونم بهت بکنم

بنظرت باهاش حرف بزنی درست نمیشه؟

یا بری پیش مشاور

بهترین کارو میکنی...منطقی باش..اونطور ک عقلت حکم میده حرکت کن ب بقیه هم توجه نکن 

چیکار کنم ؟ قید درد و دلو بزنم؟

حرف دلمو زدی ، نه بابایی ، نه مامانی ، من موندم و یه کوه غم و غصه که توش غوطه ورم 

اینطوری خیلی اذیت میشی . اونم بخاطر چیزی که تو اصلا درش دخیل نبودی

یوقتایی نیازه از کسی کمک بگیری،به کسی تکیه کنی. قوی بودن همیشه تو تنها بودن نیستش

🥂

از کجا فهمیدی رابطه دارن؟ بشین با مامانت صحبت کن..ی بار از شوهرش شکست خورده ی بچه زیر بغلش گرفته بازم ادب نشده؟ چطور میتونه ب مرد اعتماد کنه؟ چطور اون مرد حاضر شده قبول کنه