2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ‌میتونین برو شکایت کن هم اسمشو درمیارن هم پدرشو

من خیلی وقته دیگه کنکوری نیستم.. لطفا تو تاپیکای مذهبی و چله تگم کنین😁خدای بزرگم،الهی قربونت برم میشه اول سلامتی و آسودگی مامان و ابجیامو ببینم بعد بمیرم؟ میشه مامانم سلامت و خوشحال باشه و آبجیمم بتونه راحت جدابشه و با بچه های نازش خوشحال و سالم زندگیشونو بکنن؟ تنها خواسته مهمم از خدا همینه🤍🥲الان که تااینجا خوندین، میشه برای شادی روح بابای تازه فوت شدم یدونه صلوات بفرستین؟مادرمون، حضرت زهرا نگهدارما و ایرانیا باشه🌟🤲

شمارشو سیو کن ببین برنامه های مجازی داره یا نه    بلکه ازین طریق بتونی پروفایلشو ببینی یا حداقل اسمشو 

قبلا یه نرم افزار هم بود شماره بهش میدادی اسم طرف رو میاورد بالا 

اگ خدمات ایرانسل آشنا داشته باشی شمارشو بدی راحت میشع فهمید..ولی جدیدا فک‌کنم ایطو شده ک اگ کسی از ای طریق چک کنه پیام میرع برا طرف ک مثلا شمارتو زدن ب سیستم

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍

شمارشو سیو کن ببین برنامه های مجازی داره یا نه    بلکه ازین طریق بتونی پروفایلشو ببینی یا ...

هیچ برنامه ای نداره متاسفانه 

اره یه برنامه تو همین سایت یبار خوندم که خانما میگفتن شماره بدی اسم صاحب خط میاد اما نمیدونم چی بود یادم رفته لعنتی 

قبلنا از ی سایتی دوستم نگا میکرد بضی وقتا اسم میآورد بضی وقتا ن..اگ میخای شمارشو بده خصوصی بدم دوستم ببینم می‌تونه درارع

خدا جونم !تو که می‌دونی من هیشکیو ندارم جز خودت..پس هیچوقت تنهام نزار لطفاً❤️برام صلوات می‌فرستی رفیق🤍