2777
2789
عنوان

سلام میشه برا برادرم دعا کنید ؟؟

87 بازدید | 12 پست

کلی مشکلات داره بیمار شده بیکار شده از نظر اعصاب داغونه .توروخدا برا جوونیش دعا کنید هنوز سروسامون نگرفته .خییلی دلم گرفته خییلی حال و روزمون بده .اصلا نمیشه باهاش صحبت کرد همش عصبی هستش 

یا جواد الائمه ادرکنی.اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان ادرکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یهو اینجوری شد؟

ببین قبلاکمردرد و دیسک گردن داشت الان بقولی شدیدتر شده .بعد تو کارشم مشکل پیدا. کرد دراومد از اون روز نتونست بره سرکار .از نظر عصبی هم آره بدجور بهم ریخته هستش .

بیماریش دکتر درمون نداره

چرا رفته دکتر .از نظر کاری و اعصاب بسیار بهم ریختس امشب کلی عصبی شد .نمیدونیم چیکار کنیم 

دعا کنید داداشم سلامتیشو بدست بیاره کارش جور بشه سروسامون بگیره آروم بشه .الهی هیچ جوونی حال دلش بد نباشه 

ببین قبلاکمردرد و دیسک گردن داشت الان بقولی شدیدتر شده .بعد تو کارشم مشکل پیدا. کرد دراومد از اون رو ...

براش صلوات فرستادم ان شاالله ک خوب بشن

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤