2777
2789

چی دلتونو رحم میاره چه طوری ممکنه طرفو ببخشید چی بهتون بگن آروم میشید لطفا اگه تجربه دارید بگید 

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ جوری 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اگه طرف جوون باشه و ۲ تا بچه داشته باشه چی ؟ آشنا باشه فامیل نزدیکتون باشه ایتا تاثیر نداره ؟

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

ببین یه موقع پیش میاد از سرعصبانیت مثلا طرف هل داده باشه سعی میکنم ببخشم چون ممکنه برعکسسم اتفاق بیفته اما مثلا طرف با چاقو زده یا با سلاحی ضربه زده باشه خوب معلومه اون به نیت کشتن اومده محاله ازش بگذرم.

دو تا رفیق سر باباهاشون دعوا کردن یکیشون اون یکی رو کشت

اونکه قاتل شد افتاد زندان حکم اعدامش اومده ولی مریضه روانش بهم ریخته اسایشگاه بستریه...

خیلی خیلی وضعش خرابه سه ساله تا مجبورش نکنن چیزی نمیخوره سرم میزنن در میاره همش مجبورن ببندنش و همچنان خانواده مقتول رضایت نمیدن😔😔😔

ببین یه موقع پیش میاد از سرعصبانیت مثلا طرف هل داده باشه سعی میکنم ببخشم چون ممکنه برعکسسم اتفاق بیف ...

به نیت کشتن رفته ولی از روی یه لحظه عصبانیت مقتول هم واقعا حق قاتل رو خورده بوده 

یه موقع یه نفر تو زد و خورد مثلا اتفاقی سرش میخوره جایی و فوت میشه. من حاضرم به این مورد رضایت بدم. ولی کسی که تو جیبش چاقو میزاره یعنی من دارم میرم که آدم بکشم، اینو به هیچ عنوان رضایت نمیدم.

چند سال پیش توی دعوای خانوادگی شوهرم   جمجمه ش شکست، خدا براتون اون روز رو نیاره خونه رو روسرشون آوار کردم، ارشون شکایت کردم نذر کردم چیزیش نشه رضایت بدم خوشبختانه خوب شد بعداز کلی کشوندن به دادگاه رضایت دادیم

خدایا شکرت
اگه طرف جوون باشه و ۲ تا بچه داشته باشه چی ؟ آشنا باشه فامیل نزدیکتون باشه ایتا تاثیر نداره ؟

خب جوون چرا قتل کرده ؟ بفکر بچه هاش نبوده ؟ بنظرم راضی کردنشون سخته اونها هم اینجوری فکر میکنند 

چند سال پیش توی دعوای خانوادگی شوهرم   جمجمه ش شکست، خدا براتون اون روز رو نیاره خونه رو روسرشو ...

مورد ما هم دعوای خانوادگی بوده رفته طرفو با نیسان زیر گرفته اون طرف هم پیر بوده واقعا هم حق عمومو بالا کشیده بوده بازم خانواده اش رضایت نمیدن