2777
2789

سلام من ۱۵سالمه. و ۳ماهی میشه ک از یه پسری خوشم اومده. بطوریکه انگار وابستش شدم و خیییلی دوسش دارم. یه چندوقتی باهم در ارتباط بودیم اما مامانم چون گوشیمو چک میکرد هی متوجه میشد و بهش پیام میداد ک به دختر من پیام نده. اما هربار من خودم میرفتم و بهش پیام میدادم و دوباره باهم اوکی میشدیم. امروز برای سومین بار مامانم فهمید و نمیدونم با گوشی من چی پسره پیام داده و اونارو پاک کرده. من بارها به مامانم التماس کردم ک کاریم نداشته باشه. اون ک آسیبی ب درسم نمیزنه حتا داخل این‌شهر هم نیست. اما اجازه نمیده. وقتی اون نیست انگار هیچکی نیست. دوریش خیلی عذاب اوره. نمیدونم چیکار کنم بغض داره گلومو خفه میکنه🥲

میشه شما راهنماییم کنین🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشون چند سالشه؟

ببینید من کاملا درک می‌کنم شمارو

بهرحال خودمم توو این سن بودم

اما رابطه‌ی مجازی، مخصوصا رابطه‌ای که مجازی شروع شده و ادامه پیدا کرده خیلی بهتون آسیب میزنه در آینده.

خُنَک آن قمار بازی که بِباخت آنچه بودش / بِنمانْد هیچش الا هوس قمار دیگر

عزیزم این سن ادم همینجوریه ولی اونی برده که تمرکزشو بزاره رو چیزای دیگه

یکی از دوستای من دقیقا دور از جون نو همسن تو بودیم سر همین مسائل خودشو نابود کرد 

الان بهترین سن برای شاد بودن و حال کردنه نزار جنس مذکر گند بزنه بهش

دختر قشنگم چرا به این دوستیا الان تو این سن بها میدی عشقو الان نیار تو زندگیت هم از درس میفتی هم از زندگی اونوقت سر بلند میکنی میبینی به هیچی نرسیدی بجز یه عشق نافرجام ،مادرت کار درستو میکنه ولی یه ذره ملایم تر باید باهات رفتار کنه که این حس دگرگونی بهت نده دوست باید باشه باهات ...

عزیزم مامانت بدتو نمیخاد سنت الان پایینه برای شروع رابطه با یه پسر که اونم مثل شما فعلا سنش پایینه خودتو با چیزای دیگه سرگرم کن چون این روابط بعدها برات مشکل سازمیشه 

ایشون چند سالشه؟ ببینید من کاملا درک می‌کنم شمارو بهرحال خودمم توو این سن بودم اما رابطه‌ی مجازی، ...

اون ۱۶سالشه

درسته شاید آسیب برسونه. ولی من به مادرم میگم اگه بخوام فراموشش کنم اجازه بدین خودم کم‌کم ازش فاصله میگیرم. ولی هربار مصمم تر میشه

هرچند به نظر من مادرتون خیلی داره سخت میگیره اگه اون پسر هم مثل خودتون زیر ۱۸ ساله

اتفاقا اینجور رابطه خیلی رابطه‌ی امنیه برای دخترا و پسرا و نه تنها آسیب نمیزنه که میتونه کمک هم بکنه.

ولی اگه این آقا سنش بالای ۱۸ ساله داره از شما سواستفاده میکنه و این کار کودک آزاریه

می دونم شما الان نمی‌پذیرید ولی واقعیت همینه

هرچند به نظر من مادرتون خیلی داره سخت میگیره اگه اون پسر هم مثل خودتون زیر ۱۸ ساله اتفاقا اینجور را ...

ن اون ۱۶سالشه. اما وقتی هستش انگیزم واسه ادامه دادن خیلی بیشتره. خیلی روحیه قوی تری دارم. خودشم داخل مسائل درسیم خیییلی کمکم میکنه و باعث میشه انگیزه بیشتری پیدا کنم

اون ۱۶سالشه درسته شاید آسیب برسونه. ولی من به مادرم میگم اگه بخوام فراموشش کنم اجازه بدین خودم کم‌ک ...

از نظر من رابطه‌ی شما با این پسر همسن و سال خودتون با توجه به اینکه از صحبت کردنتون مشخصه عاقل هستید نسبت به سنتون ایرادی نداره. اتفاقا همونطور که گفتم خیلی رابطه‌ی امنیه برای سن و شرایط الانتون.

اینارو به مادرتون توضیح بدید و برنامه‌ریزی کنید 

مثلا هفته‌ای دو بار صحبت کنید

و به مادرتون هم بگید

احتمالا بپذیرن اینجوری

ن اون ۱۶سالشه. اما وقتی هستش انگیزم واسه ادامه دادن خیلی بیشتره. خیلی روحیه قوی تری دارم. خودشم داخل ...

بله

با مادرتون خیلی دوستانه صحبت کنید

و البته خیلی هم سعی کنید وابستگی ایجاد نکنید

خیلی اذیت میشد در آینده

درحد معمولی باشه که بتونید بی حاشیه ادامه بدید و کنترل شده باشه

از نظر من رابطه‌ی شما با این پسر همسن و سال خودتون با توجه به اینکه از صحبت کردنتون مشخصه عاقل هستید ...

ایکاش همه مثل شما به این موضوع فکر میکردن💚

میشه بهم بگین که چطور این مسئلرو واسش توضیح بدم ک قانع بشه؟