2777
2789
عنوان

خراب کارهای پسرم

259 بازدید | 22 پست

فقط یک لحظه ازش غافل شدم سایه چشم مو کلا خراب کرده 😭😭 از دستش دلم خونه بعد که دعواش میکنی خودشو مظلوم میکنه 🤕🤕

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه رژ سالم ندارم.هر جا قایم میکنم میره پیدا میکنه یا انگشت میکنه توش یا باهاش درو دیوارو مینویس ...

وای رژ که نگو یک بار از خواب بلند شدم تمام بدنشو پر رژ کرده بود تا نیم ساعت فقط هنگ کرده بودم 😅😅

یک سالو نیمشه خیلی شیطونه 

اخه ی خدا حفظش کنه پسر من ۶سالشه خیلی کارا میکنه

پسر منم یسالونیمش بود من مریض بودم دراز بودم اون رفته بود اتاقم منم چون حالنداشتم پاشم چندبار صداش کردم نیومد رفتن دیدم چندرنگ لاکمو برداشته همرو زده روی روتختیم 

رو تختیمم سفید یدست بود😬😬😬😬😬😬😬

من بودم خندم میگرفت ، کاش دختر من از این شیطنت ها داشته باشه 😍😍

وای نگو من دوست دارم اروم باشه فقط بیاد بغلم شیر بخوره 😊

اخه ی خدا حفظش کنه پسر من ۶سالشه خیلی کارا میکنه پسر منم یسالونیمش بود من مریض بودم دراز بودم اون ر ...

واییی 😅😅من بودم سکته میکردم 

وای نگو من دوست دارم اروم باشه فقط بیاد بغلم شیر بخوره 😊

شیطونی بچه هاست که به یاد میمونه و میگذره

من بچه اروم دوست ندارم

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤