2777
2789
عنوان

کی از بی بی چک استفاده کنم

247 بازدید | 23 پست

پنجم موعدم بود فعلا نشدم همش میگم الانه ک پریود شم ولی فقط ترشح میاد اونم خیلی کمه 

ممکنه باردار باشم فردا صبح بی بی بزنم نشون میده

۴ماهه اقدام میکنم تاحالا سابقه نداشتم عقب یا جلو بشه 

سیکلم ۳۱ روزس فردا میشه روز ۳۴سیکل 

👶🤍

خب فردا بزن انشالله بارداری

درآسانی ها خدا را یادکنید♡تادر سختی ها صدایتان برایش آشناباشد😇  خدایاهم دراین دنیا هم دراون دنیا خوشبخت وعاقبت بخیرمون کُن💫🕊                                              ♡ اگه امضاموخوندی از خدا برات خوشبختی وعاقبت بخیری،جیب پرازپول،سلامتی و دلی خوش آرزومندم♡

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دیگه بزنی مشخصه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

خیلی ممنون امروز برم تو خون مشخص میشه دیگه درسته

منم دعا کن بچه دار بشم تو رو باب الحوایج قسمت میدم😭😭😭

میشه واسه باردار شدنم صلوات بفرستی؟اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩لعنت بر قاتلین حسین💔⁦❤️⁩