2777
2789
عنوان

پیدا شدن دعا تو خونه

91 بازدید | 5 پست

سلام ،ما تازه ازدواج کردیم و تو خونه ای که رفتیم دعا پیدا کردیم از مستاجر قبلی بوده،حالا تو خونه ای که واسه محل کار شوهر اومدیم باز دعا پیدا کردیم اسم کسی دیگه روشه اما نمی‌دونیم چکار کنیم مبادا سنگینی دعاها به ما نیافته...من همش بیحال،ضعیف و بی ذوق شدم اشتها ندارم و از فکر زیاد دارم دیوونه میشم

دعا کاغذی در اب روان بریزید که خیس بشه و بره. اگه بهش دست زدید دوش اب نمک بگیرید

توضیح بده لطا

چطورآب نمک؟

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توضیح بده لطا  چطورآب نمک؟

یه مقدار نمک حدود نصف بسته در یه تشت اب بریزید بعداز روی سر تا پایین بدن بریزید. حداقل ده دقیقه بمونه. داخل وان هم میشه. بعد دوش و ... این برای قطع انرژیهای منفی هست که جدب کالبد میشه خواسته یا ناخواسته

یه مقدار نمک حدود نصف بسته در یه تشت اب بریزید بعداز روی سر تا پایین بدن بریزید. حداقل ده دقیقه بمون ...

مرسی

تنت سلامت

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،