2777
2789
عنوان

مدرسه ها دیگه مثل دروه قدیم نیست

1074 بازدید | 74 پست

بخدا دیگع دوره عوض شده 

بچه ها رو از چهارچوب دهه شستی دربیارین 

توروخدا 

جلو بچه هاتون دعوا نکنین

بخدا ما معلما روانی شدیم 

وقتی دارین شب جمعتون رو راه اندازه میکنین صدا ندین 

امروز سر کلاس بچه داره اه و ناله میکنه 

بعد مامانش اومده مدرسه میگه اینایی که باهاش دوستن خرابن 👩🏻‍🦯

دختر خودش  اومده وایساده پای تابلو برای بچه ها بچه دار شدن رو توضیح میده با رسم شکل 

خودتون به بچه هاتون بگین 

بهشون بگین که اینا تو سن بزرگسالی خجالت نداره 

بهشون توضیح بدین که نباید هی بگن اینو میکنم تو ک‌ونت 

میکنمت و خیلی چیزای دیگه 

خواهش میکنم ازتون 

اگر به بچه هاتون اینا رو میگین بگین که اینا رو همه میدونن لازم نیست عالم و ادمو خبردار کنی که میدونی 

وضع خیلی بد شده خدا رحم کنه

عروس خانوما با قوم شوهر مهربون باشین✋😂. خواهر شوهرا با عروس هاتون دوست باشین☺️ این دنیا دو روزه، گذشت کن تا خدا هم ازت بگذره. جاری های محترممممم انقد حسودی همو نکنید😆دیگه چیزی به ذهنم نرسید تا نصیحتی دوباره به درود🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینم تو گوشتون فرو کنید  بچه ای که بخدا با آهنگ منحرف بشه مشکل داره  وگرنه من که آهنگ رپ ...

شما بچه ای؟؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بنظر من ریختن قبح یه سری مسائل با منحرف شدن و خیلی چیزایی که عنوان شد فرق داره

ولی خوبه که پدر و مادر خودشون مسئولیت پذیر و همزمان دوست و رفیق بچشون باشن

البته شما هم بعنوان یک معلم درست نیست تو یه محیط عمومی حتی اگه مجازی باشه از یه سری الفاظ استفاده کنی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

منم مشکل شما رو دارم یه ماژیک شبیه. بستنی روی هم سوار میشه چند تا باهم شبیه آلت میشه همش تو کلاس لیس ...

یا خدا کلاس چندمن

میگن سکوت بهترین چیز در مقابل دهان دریده هاس امتحان کردم خیلی ولی جواب نداد .(به کارما معتقدم خیلی🍁).
منم مشکل شما رو دارم یه ماژیک شبیه. بستنی روی هم سوار میشه چند تا باهم شبیه آلت میشه همش تو کلاس لیس ...

وای پسرم سوم دبستانه میگفت بچه عکس اونجاش رو پای تخته کشیده خدا لعنتشون کنه فقط بلد بزان