2777
2789

عزیزم پروتیین تراپی انجام بدی مناسب تر هست وقتی احیا بشه شامپو و ماسک و روغن تاثیرشو داره وگرنه خشکی و کدری مو نشونده دهنده ی از بین رفتن ویتامین ها ،اب میان بافتی،کراتین و پروتیین مغذی داخل موهاتون هست که درمان اولیش شامپو و ماسک نیست

Samira_hair_academy@

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پروتیین تراپی انجام بدی مناسب تر هست وقتی احیا بشه شامپو و ماسک و روغن تاثیرشو داره وگرنه خشکی ...

موهاموکوتاه کردم و کم پشته به نظرتون سرم مو جوابگو نیس؟

موهاتون رو دکلره کردی؟ 

موهام چند سال پیش آرایشگر گفت خشک و کدره ولی اهمیت ندادم پارسال هم هایلایت کردم ولی امسال الکتریسیته شده و خیلی ضعیف تر اون موقع آرایشگر گفت سرم مو بزن توجه نکردم الان به حرفش رسیدم الآنم موهام کوتاه هایلایت ندارم دیگه

موهام چند سال پیش آرایشگر گفت خشک و کدره ولی اهمیت ندادم پارسال هم هایلایت کردم ولی امسال الکتریسیته ...

درسته عزیزم دکلره روی موی اسیب دیده تخلل ایجاد میکنه 

اما با اینکه کوتاه کردین حتما اثرش هنوز هست اگر لایت  از ریشه در اورده باشید 

Samira_hair_academy@
درسته عزیزم دکلره روی موی اسیب دیده تخلل ایجاد میکنه  اما با اینکه کوتاه کردین حتما اثرش هنوز ...

نه از ریشه نبود ولی یه سری هم دکاپاژ کردم از ریشه حالا چیکار کنم یعنی سرم مو جواب نمیده😰😭

نه از ریشه نبود ولی یه سری هم دکاپاژ کردم از ریشه حالا چیکار کنم یعنی سرم مو جواب نمیده😰😭

تا اونجا که تخصصم هست و تجربه میگم نه متاسفانه علتشو هم بالا بر اتون توضیح دادم عزیزم 

Samira_hair_academy@