2821
2789
عنوان

قبولی فرهنگیان

260 بازدید | 18 پست

بنطرتون برای کسایی ک سنشون پایین تره راحت نشده؟ 

چون ۵۰ درصد امتحان نهایی هس ک از کنکور راحتره جواب دادن بهش و ۱۵ و ۲۰ درصد سهم ازمونه ک اونم ادم میتونه یکم بزنه بقیشم ۲۵ درصد فک کنم مصاحبه هس ک شنیدم خیلی در حد ازمون کتبی اهمیت نداره ولی سخته سوالاتش 

بنظرتون راحت نیس قبول شدن؟ 

حس میکنم چون راحته میخوام ثبت نام کنم ولی مطمئن نیستم

دِل قوی دار،که بنیادِ بَقا مُحکم از اوست🌱🧡

اتفاقا شرایط سخت تر کردن 

۳ تا کتاب اضافه شد به آزمون اردیبهشت فرهنگیان 

آنها میتوانند تمام گل ها را بچینند ،اما نمیتوانند نزدیک شدن بهار را متوقف کنند ،ایرانم تسلیت 🖤 ۱۸و۱۹دی ۱۴۰۴

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اره شرایطش خوبه من پدرم گیر داده که علاوه بر هدف خودت اینم شرکت کن ضررندارع اما عشق ب دندون کورم ک ...

اره منم تجربیم پیرا پزشکی میخوام ولی میگم این شاید راحت باشه حیفم میاد از دست بدم😂

اتفاقا شرایط سخت تر کردن  ۳ تا کتاب اضافه شد به آزمون اردیبهشت فرهنگیان

اره اونارم شنیدم اونا چین دقیقا؟ 

باید بخریم؟ 

اخه میگن سهم خود ازمون ۱۵ یا ۲۰ درصده دقیق نمیدونم خب خیلی نیس که ادم میتونه درسای دیگه رو جواب بده 

در عوض بیاد تو نهایی و مصاحبه جبران کنه

صددرصد راحتتر شده  تقریبا نصف رقیبامونو برداشتن  ولی من میگم دوباره میشه ۲۴ سال حالا اس ...

اخه بکنن ۲۴ بازم یه شرط دیگه گذاشتن ک نباید مدرک کارشناسی یا بالاتر داشته باشی ک معمولا اونی ۲۴ سالشه دانشگاه رفتن و کارشناسی گرفتن بازم خیلی از رقیبا میرن کنار

اره اونارم شنیدم اونا چین دقیقا؟  باید بخریم؟  اخه میگن سهم خود ازمون ۱۵ یا ۲۰ درصده دقی ...

گفتن دی مشخص میشه ،،،اگه اشتباه نکنم ۱۵درصد است

به نظر من که اینجوری استرس فشار بچه ها بیشتر میشه 

هم کنکور تیر هم اردیبهشت هم امتحان نهایی 

آنها میتوانند تمام گل ها را بچینند ،اما نمیتوانند نزدیک شدن بهار را متوقف کنند ،ایرانم تسلیت 🖤 ۱۸و۱۹دی ۱۴۰۴

گفتن دی مشخص میشه ،،،اگه اشتباه نکنم ۱۵درصد است به نظر من که اینجوری استرس فشار بچه ها بیشتر میشه&n ...

اخه ۱۵ درصد خیلی نیس ک ادم بیاد اون سه تا درسم ک اضافه کردن بخاطرش بخونه عوضش میتونیم درسای اختصاصی خودمونو بهتر جواب بدیم با درصد بالاتر و بقیشم تو نهایی و مصاحبه جبران کنیم 

اینا تله هس ک بیان اون سه تا درسو انتشارتیا کتاب بزنن بفروشن پول بزنن بجیب بنظرم ۱۵ درصد انقد نیس ک بیای برا اون سه تادرس استرسم بکشی بنظرم ماک قراره برا هردو کنکور نهایی و اختصاصی هامونو بخونیم بیایم بهتر بخونیم ک کارمون راحتتر شه

اخه ۱۵ درصد خیلی نیس ک ادم بیاد اون سه تا درسم ک اضافه کردن بخاطرش بخونه عوضش میتونیم درسای اختصاصی ...

عزیزم میدونی تخصصی ها چند درصد شد تو کنکور فرهنگیان 

شد ۱۰دزصد 

این ها درد داره واسه ی انسانی که بخواد ۱۱درس تخصصی بخون فقط واسه ۱۰درصد 

عزیزم میدونی تخصصی ها چند درصد شد تو کنکور فرهنگیان  شد ۱۰دزصد  این ها درد داره واسه ی ا ...

ای وای😐 واقعا چقد مزخرف شده من تجربی هس رشتم از دید انسانی ها نگا نکرده بودم😑

اون سه تا درس جدید سهمشون چقدره ؟

ای وای😐 واقعا چقد مزخرف شده من تجربی هس رشتم از دید انسانی ها نگا نکرده بودم😑 اون سه تا درس جدید ...

اون ۳ تا منبع جدید ۱۵درصد 

تخصصی ها هم ۱۰درصد 

بقیه اش هم ازمون مصاحبه و امتحان نهایی

و شما به ی  دانش آموز دهمی توجه کن این فرد قرار ۳ سال نهایی بده 

فشار الان به نظرم خیلی رو بچه ها است ،،امیدوارم به جایگاهی که واقعا حقشون  برسن 

اون ۳ تا منبع جدید ۱۵درصد  تخصصی ها هم ۱۰درصد  بقیه اش هم ازمون مصاحبه و امتحان نهایی و ...

و من تازه یه چیزو فهمیدم 

چون اخر خرداد دعوت میکنن مصاحبه دقیقا زمانی هس ک هنوز نمرات نهایی ها ب سنجش ارسال  نشده هنوز میان اینجوری دعوت میکنن ۶۰ درصد کنکور اختصاصی(همون رشته هرکسی چیه) در نظر میگیرن و ۴۰ درصد کنکور فرهنگیان( همون سه درس)ینی اون ۵۰ درصد سوابق فقط تو مرحله اخر گذینش هس و تو دعوت ب مصاحبه تاثیر نداره😐

خدا لعنتشون کنه الان فهمیدم سختر کردن😑😵😐 حقیقتا منصرف شدم😑

بعد یه سوال 

الان کسی ک بخواد کنکور فرهنگیان ثبت نام کنه باید حتما نوبت اولم ثبت نام کنه ؟؟ ینی یدونه ۲۱۸ تومن بده برا کد فرهنگیان یدونه ۲۱۸ تومن ازمون اختصاصی ؟؟؟منظور باید دوتا کد بخره دیگه؟؟؟

و من تازه یه چیزو فهمیدم  چون اخر خرداد دعوت میکنن مصاحبه دقیقا زمانی هس ک هنوز نمرات نهایی ها ...

راجب این سوال اطلاع ندارم عزیزم ،،میپرسم بهتون خبر میدم

ولی فکر کنید فرد برای ثبتنامه ی آزمون  فرهنگیان  حداقل باید ۵۰۰تومان پول بده ،،از این راه چقدر سود میبرن