2777
2789

چ جالب منم🥴

نکن یکم اهنگ غمگین گوش بده کریه کن،بعدم ب دلیل کاتتون فک کن 

به مذاهب و اقوام و ادیان ایران رنگارنگ و قشنگمون فقط ی آدم ناآگاه و ...میتونه بی احترامی کنه😙کاربر،امضا،تاپیک ببینم در این رابطه نی نی یارا ب ریز تگ شده و در صورت عدم همکاری نی نی یارای عزیز اقدامات مقتضی انجام خواهد گرفت☺️     کوردم ئەمن🔅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب منم🥴 نکن یکم اهنگ غمگین گوش بده کریه کن،بعدم ب دلیل کاتتون فک کن 

من الان متاهلم...ولی نمیدونم چرا خوابشو دیدم اصن حتی بهش فکر هم نمیکنم اما امروز کلا ذهنم درگیرشه

خسته از زندگی🥲💔

عشق سابق اسمش روشه، سابق یعنی تموم شد و رفت پی کارش لابد دلیلی داشته که کات کردی چرا میخوای بهش پیام بدی و دوباره اون روز های بد رو زنده کنی و دوباره چند مدت طول بکشه فراموش کنی و عذاب و عذاب من تجربه ش داشتم اینکار نکن کسی که فراموش شده بذار فراموش بشه،

من الان متاهلم...ولی نمیدونم چرا خوابشو دیدم اصن حتی بهش فکر هم نمیکنم اما امروز کلا ذهنم درگیرشه

خوابت از طرف شیطانه عزیزم اگه پیام بدی که به شوهرت خیانت کردی 

اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 🌼یامهدی ادرکنی🤍🌺🌼🌼