2777
2789

سلام دوستان

یوقتایی آدم یه کاری میکنه میگه کاشکی نکرده بودم 

منم الان این حسو دارم چرا الکی انتقاد میکنید چرا الکی قضیه ی بزرگش میکنید من فقط امروز لقمه بردم مدرسه برای دخترم که در حال رشده 

حالا یه سری خانما

منو مقایسه میکنن با مادرای بچه هایی که هر روز میرن

یا میگن یاد فلانی افتادم مادر نداره منم آدمه منم ناراحت میشم آدم باید خیلی عقده ای باشه که دل بچه های دیگه رو بشکنه

بعد چیا جدیدا یاد گرفتید هی میری تاپیک این و اون بهش میگین مهر طلب 

برید یه کمی مطالعه کنید

ممنون از شما

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والاشمارونمیدونم امااینجابخای ب کسی جواب بدی میرن تاپیکای قبلی رومیبینن ومشکلات زندگیرومیزنن توسرادم کلانی نی سایتم دیگ فضای مناسبی نیس اعصاب ادموباحرفاشون بهم میریزن

دلم داغ مادر،روشه من مادرموازدست دادمو،ازهمون روز،زندگیم تموم شد انگیزه ندارم دلخوشی ندارم خوشحالی وامیدب آینده ندارم من هیچی ندارم هیچی کاش خدایه نگاب دل من‌میکرد،وب حرمت همون مادرموبرام میذاشت کاش😔😔