2777
2789
عنوان

مینی هستم و می خوام داروهام رو معرفی کنم اگه دوست دارین بیابن

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 20 پست

فعلا خواستم کاربرای جدید با من و کانال و گروهم آشنا بشن ... به امید خدا کم کم تاپیک می زنم و در حد توان و بلد بودنم ، به سوال های طب سنتی هم پاسخ میدم 

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فعلا خواستم کاربرای جدید با من و کانال و گروهم آشنا بشن ... به امید خدا کم کم تاپیک می زنم و در حد ت ...

سلام ببخشید میشه دستور حلوا مینی رو بزارید ؟اون دستور که تو سایت به اسم حلوا میتی هست اشتباهه ؟

سلام ببخشید میشه دستور حلوا مینی رو بزارید ؟اون دستور که تو سایت به اسم حلوا میتی هست اشتباهه ؟

بله اون ناقصه .... دستور اصلی ۱۷ نوع گیاه دارویی هستم به کل طعم م رنگ و مزه اش منفاوتع ... اگه خواستین می تونین سفارش بدین براتون ارسال کنم . لینک گروه ایتا می زارم دوست داشتین بیاین اونجا تبادل نظر 

لینک گروه https://eitaa.com/joinchat/42598880C6a57e9efb0

خداوندا برای هر چه بهتر بزرگ کردن فرزندانم به من آگاهی بده .
اینم شماره منه که لطف کنین پیام بزارین اینا و زنگ زدن ممنوعه چون تعداد زیاده هرکس بخواد زنگ بزنه کلی ...

دارو برای تنبلی تخمدان دارید من پریودنمیشم هرچی رازیانه وتخم شوید میخورم 

من هم باحلواشما وهم دعاباردارشدم کاش حلوادختردارشدن هم براری