آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 عنوان این سکانس چقدر غم انگیز 👇😭 103 بازدید | 4 پست یه قسمت سکانس فیلم براتون میزارم ببینید خیلی احساسیه اینجا اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘 1402/09/07 | 09:52 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مه_لقا_ عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 10261 خدای من 💔ولی به نظرم یوسف ها خیلی مهربوننو کسی رو که دوستشون داره ترک نمیکنند 🫶یوسف_همسر♥️# پزشک ( MD _ Ph.D - genetics )
آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 خدای من 💔 ولی به نظرم یوسف ها خیلی مهربونن و کسی رو که دوستشون داره ترک نمیکنند 🫶 یوسف_همس ... کلا عاشق سکانس های عاشقانه و غمگین هستم اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘
آتش_بس مدیر استارتر عضویت: 1402/08/11 تعداد پست: 35 اسم فیلمش چیه موضوعش جالبه ؟ اسمش روسی ، موضوعش هم آره جالبه اسمم مژده س و قشنگ ترین چیزای دنیا مثل me ، money ، moon ، moom ، music شروع میشن و قشنگ تر از اون اسم تو هست محمد مرد زندگیم😍😘