2777
2789

سلام خانوما.کسی هست طبق جدول چینی، همه جنسیت بچه هاش یا اطرافیانش رو درست حدس زده باشه؟؟ 

یا واس همه شانسی درست میگه؟! 

من باردارم،۸ هفتمه.دیشب امتحان کردم نوشت دختر.بچه اولم پسره،تاریخ زمان پسرمو زدم نوشت پسر! همینطوری واس خواهر دوست هر کی ک سن و زمان بارداریشو میدونستم امتحان کردم،جنسیت و بیشتر درست گفت.

حالا چقدر میشه بهش اعتماد کرد؟ یا الکیه و شانسی؟! 

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا واسه من درست نبود طبق جدول باید دختر باشه بچم ولی پسره😁

چون بچه اولم و و بیشتر اطرافیانم ودرست گفت،گفتم لابد خیلی قابل اعتباره.

واس شما سنتو و ماه و لقاح و زدی،نوشت دختر ولی پسر شد؟!  

چرا اغلب ما به فقرا لباس کهنه و غذای مانده میدهیم؟اما به ثروتمندان هدایای گران قیمت؟!!!!
برای پسرم درست دراومد البته چون تو تخمک گذاریم بود خودمم احتمال پسر میدادم

منم بچه اولم زمان‌ دقیق تخمگذاری بود،اینکی دو روز بعد تخمگذاری اقدام کردم.

من میخام این ماه باردارشم اگ بلدی میشه لطفاببینی چی میشه ممنون؟

عزیزم بزن نت،جدول چینی،بعد نوشته تعیین جنسیت در یک دقیقه،بقیه ش راحته،راهنماییت کرده.سنتو و تاریخ زمان لقاح و میزنی.

جدول چینی به میلادی بزنی درسته 

اونو سر در نیاوردم،اینی ک هوشمند می‌نویسه میگ سنتو تاریخ لقاح و بزن،اینو امتحان کردم

تخمک گذاری احتمال پسر شدن 90 درصده، بقیه روزا هم احتمال پسر شدن هست انشاالله هرچی هست سالم باشه

درسته،هر چی صلاح خداونده