2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی حاجت نگرفته یعنی؟ چرا جواب نمیدین

عزیزم معمولا الان سایت خلوته

شب تاپیک بزن

صلوات خاصه حضرت فاطمه     💚           اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى الصِّدِّيقَةِ فَاطِمَةَ الزَّكِيَّةِ حَبِيبَةِ حَبِيبِكَ وَ نَبِيِّكَ وَ أُمِّ أَحِبَّائِكَ وَ أَصْفِيَائِكَ الَّتِي انْتَجَبْتَهَا وَ فَضَّلْتَهَا وَ اخْتَرْتَهَا عَلَى نِسَاءِ الْعَالَمِينَ اللَّهُمَّ كُنِ الطَّالِبَ لَهَا مِمَّنْ ظَلَمَهَا وَ اسْتَخَفَّ بِحَقِّهَا وَ كُنِ الثَّائِرَ اللَّهُمَّ بِدَمِ أَوْلَادِهَا اللَّهُمَّ وَ كَمَا جَعَلْتَهَا أُمَّ أَئِمَّةِ الْهُدَى وَ حَلِيلَةَ صَاحِبِ اللِّوَاءِ وَ الْكَرِيمَةَ عِنْدَ الْمَلَإِ الْأَعْلَى فَصَلِّ عَلَيْهَا وَ عَلَى أُمِّهَا خَدِيجَةَ الْكُبْرَى صَلَاةً تُكْرِمُ بِهَا وَجْهَ أَبِيهَا مُحَمَّدٍ صَلَّى اللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ وَ تُقِرُّ بِهَا أَعْيُنَ ذُرِّيَّتِهَا وَ أَبْلِغْهُمْ عَنِّي فِي هَذِهِ السَّاعَةِ أَفْضَلَ التَّحِيَّةِ وَ السَّلَامِ🌸”اللهم عجل لولیک الفرج"🌸پرچم آقا امام حسین استوار هست ،چون ما ملت امام حسینیم .بااشهد ان علیاًحجه الله/خوشحال گردد مادرش زهرا(س) به زودی/با ذکر یا زهرا رود سمت مدینه/تا که بگیرد انتقامش را به زودی/از خاک بیرون می کشد آن قاتلین را /حکم قصاص میشود اجرا به زودی/شهر مدینه غرق در زوار میگرد/مثل خراسان می شود آن جا به زودی.../اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💚آقاجان..یوسف زهرا!شنیده ام از ما دلتنگ تری برای آمدنت ..شنیده ام نگران مایی.‌.. شنیده ام گریه میکنی برا ما.. کی تمام میشود ....غروب هایی که دل ما گیر دلتنگی است آقا.. آقاجان چشم انتظار دیداریمم . صدای دل ما رو میشنوی؟!...    گذرم تا به در خانه  ات افتاد حسین، خانه آباد شدم خانه ات آباد حسین💚بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی یا اباعبدالله💚 
کسی حاجت نگرفته یعنی؟ چرا جواب نمیدین

عزیزم ۷تا نمک نذر فاطمه زهرا 

من حاجت گرفتم و بردم پخش کردم 

هم میشه ۷بسته کامل نمک بخری 

هم میشه تو نایلون های کوچیک بسته 

بندی کنی پخش کنی حاجت روا بشی 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

خود من حاجت گرفتم همیشه میرم دم امام زاده کلا بری بسته های نمک تکی و ده تایید هست هرچندتا نیتت بود میخری من میرم ی دور زیارت بعد نمکا میزارم پیش کسی ک چادر میده اونوقت خانما میبرن

سلام عزیزم من این طور نذر میکنم، 5تا نمک نذر حضرت فاطمه زهرا کن سریع حاجت میدن بعد که حاجت گرفتی 5تا ...

سلام به روی ماهت عزیزم برای هر حاجتی جواب میده؟ مثلا برای موفقیت بچه ها یا هر چیز دیگه ای؟

ازمایش پسرم که گرفتم 

انقدر افتضاح بود کلسیم و گاز خون و ...

دکتر گفت سریعا بستری 

اومدیم خونه بچه رو حاضر کردیم بردیم بیمارستان برا بستری 

توی بیمارستان 

باز ازمایش گرفتن 

من اصلا اعتقاد ندارم به نذر و ...

اهل نماز و ..نیستم

یه لحظه

گریه م گرفت گفتم یا فاطمه زهرا س پنج تا نمک میدم بیرون اگه کل ازمایشش سالم باشه 

بهم رحم کن و ...

جواب ازمایش اورژانسی بود از صبح اونجا بودیم یادم نی عصر اومد شب اومد 

سالم سالم 

حتی یه دونه مورد کم نبود 

مرخص شد برگشتیم خونه 

یه معجزه بودا 

هنوز دارم جوابش رو 

چه طور انقدر لطف کرد بهم 

منم ۵ تا نمک دادم همسایه ها 

ان شاءالله شمام حاجت روا بشی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

خود من حاجت گرفتم همیشه میرم دم امام زاده کلا بری بسته های نمک تکی و ده تایید هست هرچندتا نیتت بود م ...

هر حاجتی باشه جواب میده؟ اگه به امامزاده دسترسی نداشته باشم دیگه کجاها میتونم پخش کنم