2777
2789
عنوان

مهم ترین معیار ازدواج براتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 38 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متاهل هستم هیچ کدوم از اینا نبود ومی‌دونم دلایل بقیه هم اینا نبوده اغلب ما خودمون رو با این چیزا گول ...

ولی این دلبستگی نسبت به  هر کسی پیش نمیاد مثلا من ذاتا هیچوقت از یه پسر بیکارو سربازی نرفته بی درآمد یا مثلا از اینو جووونای قلیونی که دایم تو کافه قلیونیان  برای ازدواج خوشم نمیومد حتی اگر آخرین مردای زمین برای ازدواجم بودند 

اون دلبستگی شیرین هم برای من دلیل منطقی میخواست تو ناخودآگاهم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

حس میکنم بیشتر مجردا نظرشون رو پول و چهره و ایناس  متاهل ها ک وارد زندگی میشن میفهمن جیه بیشتر ...

من 20 ساله که متاهلم و از همون اولم چهره و قد و هیکل معیار اولم نبوده 

درسته اینکه ظاهر فرد باید ازنظرم اوکی میبود ولی اینکه حتما اینقد قد و... باشه نه 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️

ولی این دلبستگی نسبت به  هر کسی پیش نمیاد مثلا من ذاتا هیچوقت از یه پسر بیکارو سربازی نرفته بی ...

این واضحه ولی مثلا اگه فرض کنیم شما به خاطر کاری بودن طرف بله گفتین به کاری‌ترین آدم دنیا بله نگفتین به آدم کاری که دلبسته‌اش شدین بله گفتین.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
ولی این دلبستگی نسبت به  هر کسی پیش نمیاد مثلا من ذاتا هیچوقت از یه پسر بیکارو سربازی نرفته بی ...

من وقتی با همسرم دوست بودم دقیقا بیکار سربازی نرفته بود و درس میخوند باهاش دوست موندم درسشو تموم کرد کارشو پیدا کرد ماشین خرید بعد عقد کردیم

اینجور رابطه ای خیلی قشنگه 

مطمئنیم همدیگرو برای پول یا هرچیز دیگه ای نمیخوایم

به نظرمن شغل خوب وجایگاه اجتماعی اولین ملاک هست چون درآمد خانواده از همین شغل به دست میاد که خیلی مهم هست 

بعد اخلاق ونوع معیارمذهبی که باهم بخونید وسطح فرهنگی 

بعد هم ظاهر فرد 

متاهلم و معیارم همین بوده وخداروشکر خوشبختم 

من وقتی با همسرم دوست بودم دقیقا بیکار سربازی نرفته بود و درس میخوند باهاش دوست موندم درسشو تموم کرد ...

این اتفاق دلبسته شدن برای هرکس یجور اتفاق میفته 😍

مثلا من خودمو میشناسم هیچچچچچوقت نمیتونستم عاشق یه پسر بیکار  پر از خالکوبی و دودی که دائم رفیق بازی میکنه و مشروب مبخوره و(از این مدلا که امروز فراوونن) .. بشم 

حتی اگر پولدارترین پسر شهر میبود، حتی اگه خشکلترین و خوش هیکلترین مردی بود که میدیدمش 

بجز اینها خانواده، موقعیت اجتماعی و تشابه فکر و دیدگاه هم برام مهم بود و تا با کسی که این مشخصات رو نداشت روبرو نشدم ازدواج نکردم  چون همشون به یک اندازه برام مهم بودن

الان هم متاهل هستم

اخلاق و وقتی ازدواج کردم شوهرم از نظر مالی زیر صفر بود قد و چهره آنچنانی نداره  واقعا ...

خب الان چی بهتر شدین از جهت مالی؟ 

دیدی چند وقت پراز ناامیدی میشی. بعد یه دفعه یه خوشحالی میاد تو دلت (اون خداست...) ........ وقتی در تاپیکی شرکت میکنم  لطفا زیر من ریپ نزن اصلا خوشم نمیاد.. چون  پیام من برای صاحب تاپیک هست ن توی هرنخود آش 😏... اصلا از آدمایی یهو میپرن ب ادم خوشم نمیاد.. سعی کن وقتی بامن صحبت میکنی حدتو نگه داری 🌷

به نظرمن شغل خوب وجایگاه اجتماعی اولین ملاک هست چون درآمد خانواده از همین شغل به دست میاد که خیلی مه ...

👌👌👌