2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه حتما عزیزم😘😅

من این کتابا دان کردم خوشت اومد یسرش گلچین کن تو تلگرامم چندتا دارم کتابا خوبین همش چیزی به دردت خورد رو دان کن البته یسریش ربطی به هواپونو نداره ..

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

باشه حتما عزیزم😘😅

اخه خیلی پیش هستی من فعلا اول میخوام  راجب اعتماد به نفس و زنان زیرک و... از این چیزا بخونم یکم خودم بسازم چون بی اعتماد به نفس نمیتونم خوش بین بشم یا .. و...،بعد برم به هواپونو و قانون جذب .فعلا خودم تهی هستم باید خودم بسازم بعد برم سراغ اونا ... 

اره تو کانالش بودم یه مدت دیدم هدرس پیچ اینستاگرامش گداشت رفتم از خودشم ویدیو گداشته بود اون زمانا س ...

چون نتیجه ندیده بود خودشم و روانشناسی یاد گرفته بود دیگه میخاست روانشناس باشه

اهان بس اون جلد اول ولی همون اصلی رو پیدا کردمشش تو تلگرام مرشی ازت گلم  شما از اون پاکسازسا ش ...

نه واقعا اون شاقول من بجز کتابا خودش کتابای ابوعلی سینام خوندم راجبش بازم کار نکرد

نه واقعا اون شاقول من بجز کتابا خودش کتابای ابوعلی سینام خوندم راجبش بازم کار نکرد

واقعا چه خوب که وقت نداشتم الکی 

راستی ایموشن کد چی اونی که بهار میکرد بادی کد بود درسته ؟ایوشن کدم اثر نداره ؟ نمیدونم درس میگم یا نه ولی یکی دیگه هم بود یکی بهم فرستاده بود میگف خ خوبه و..

پس چرا میگفت اثر کرده بهم الکی بود لابد 

واقعا چه خوب که وقت نداشتم الکی  راستی ایموشن کد چی اونی که بهار میکرد بادی کد بود درسته ؟ایوش ...

نه عزیزم ایموشن کد مکمل بادی کد هست همش چرته من شاقول و تمرین و همچی داشتم نمیشد

پس چرا میگفت اثر کرده بهم الکی بود لابد 

خودشم تهش کشید بیرون ازش از من میشنوی هواوپونوپونو با جدیت انجام بدی واقعا چیزیه که از همش بهتره در عین سادگی موثره و اثراتش مشهوده