2777
2789
گلم میشه بگی دلیل طلاقت چیه؟؟تو تاپیک قبلیت گفتی جادو شدی میتونی علائمش بگی؟؟اخه همینکه دوست داری بم ...

هنوز نشدم . باردارم . منتظرم زایمان کنم بعد جدا بشم . مادرم چند روز اومده پیشم که تو شهر غریب هستم . به جای این که کاری کنم دلش باز بشه و بهش خوش بگذره . اما هر روز شاهد دعوای من و شوهرم هست . این قدر حریم بین من و شوهرم شکسته یه حرفایی زده میشه تو دعوا که خودم میخوام سکته کنم اون وقت مادر بیچاره فقط سرش رو میندازه پایین و کیره تو خودش . حتی به خودش اجازه دخالت نمیده . حااالش خیلیی بده خیلیی 

یکی دو تا نیست . اما بیشتر دردم عذاب مادرم هست به خاطر زندگی من 

گلم هممون کلی درد داریم همین امشب انقد من گریه کردم که مادرم بخاطر من حالش بد شد قلبش درد اومد به خدا

تازه این امشبا رو سه چهار ساله دارم هرشب تجربه میکنم💔

باید بسازیم...

تحمل کن شاید یه روزی تموم شه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی عذر میخواهم باتوجه به چیزی که میگی من بدترین شرایط روحی داشتم هزار نفر اینو میگفتن جادو ،همچین ...

خب من ازش پرسیدم بقیه علائمش بگه شاید جادو باشه نگفتم هرکی افسرده هست جادو شده

[QUOTE=318974113]خیلی عذر میخواهم باتوجه به چیزی که میگی من بدترین شرایط روحی داشتم هزار نفر اینو میگفتن جادو ،همچین ...[/QUOTEنه من اعتقادی ندارم اصلا دیگه دنبال این چیزا نمیرم . فقط یک بار خواستم امتحانش کنم و رفتم . وگرنه دیگه نمیرم . زندگی چند من سرنوشت من هست به چیزی و جادو و دعایی ربطی نداره 

خب من ازش پرسیدم بقیه علائمش بگه شاید جادو باشه نگفتم هرکی افسرده هست جادو شده

با دعوای امروز تصمیمم واسه جدایی قطعی شد . عصری هم رفتم دنبال خونه . میخوام تا یک ماه دیگه که بچه به دنیا میاداسباب کشی کنم و وسایلام رو ببرم . که بعد زایمان برم خونه خودم . من یا بایپ به خاطر پدر و مادرم بسوزم و بسازم و تو این زندگی نکبت بار بمونم یا باید جدا بشم و برم دنبال زندگیم 

دست پسرش یخ بود، تکونش داد دید جوابی نمیده، نمی‌خواست قبول کنه زنگ زد اورژانس اومدن و گفتن حدود ساعت ...

وای خدا چه بددد😭😭

خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺

[QUOTE=318974219]گلم هممون کلی درد داریم همین امشب انقد من گریه کردم که مادرم بخاطر من حالش بد شد قلبش درد اومد به خد ...[/QUOT. غصه خوردن مادرم رو نمیتونم تحمل کنم . خودم طاقت میارم تا هر جا بشه . اما مادرم 😔😔😔😔

[QUOTE=318974113]خیلی عذر میخواهم باتوجه به چیزی که میگی من بدترین شرایط روحی داشتم هزار نفر اینو می ...

ببین شرایط الان تو فقط با بی‌خیالی حل میشه بیخیال باش نسبت به اطرافت هرچیزی یا هرکاری که داره انجام میشه سخته اما شدنیه ،به هرچیزی واکنش نشون نده ،برا هرچیزی ناراحت نشو ،وابستگی ب اطرافیانم کم کن ،ازخودگذشتگیو بزار کنار ،خودتو ببین ،کسی برات مهم نباشه ،میگی مادرم خیلی سختی می‌کشه به نظرم اونم داره برا خاطر تو زندگیم تحمل میکنم و سختیا رو ندید میگیره ،توهم دلیل زندگی اونی

خدایا شکرت تو خونمون نور دادی🤲🤲🤲❤️❤️😍😍خدایا تو خیلی مهربونی که منو به آرزوم مادرشدنه رسوندی ،خدایا تودلیم صحیح و سلامت به دنیا بیاد،من و باباش که کلی ذوق داریم برااومدنش،خدایییییاااا شکرررررت🤲❤️😍خدایا هیچوقت دست از سر زندگیمون برندار😘❤️😍ودرآخر نعمت بیکران مادرشدنو نصیب همه چشم انتظارا عطا کن🤲🤲و دنیای ما هم آبی شد ♥️ 🩵 ♥️ همه وجود مامان ،همه عشق من و باباجونییی بیا که کل خونه بوی تورو میده مامان جان💃🏻👩‍❤️‍💋‍👨🤰🥰😍👫

چی میشد امشب این معجزه برای منم اتفاق بیفته و فردا مامانم بیاد دستای سردم رو بگیره . 

این معجزه نیست

تو که نمیدونی چه گذشت به حال اون مادر

عزیزم تویی که نگران مادرتی دعای خوب کن نه که داغ به دلش بذاری

این معجزه نیست تو که نمیدونی چه گذشت به حال اون مادر عزیزم تویی که نگران مادرتی دعای خوب کن نه که ...

میدونم خود خواهیه ولی حداقل دیگه نمیبینم . به خدا بریدم . دیگه نمیکشم . 

متاسفانه هیشکییییی نمیفهمه جز مادر🫠

گاهی مادر هم نمیفهمه چون زیره خاکه 🥺

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

هنوز نشدم . باردارم . منتظرم زایمان کنم بعد جدا بشم . مادرم چند روز اومده پیشم که تو شهر غریب هستم . ...

چیشد بعد بارداریت ب مشکل خوردید؟ یا قبلشم داشتید؟ الان خانواده ها میدونن ک قراره بعد بارداری جدا شید؟ خب چرا موندی تو اون خونه بااین شرایط؟ 

parasoo1989@