2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن کودک

303 بازدید | 23 پست

سلام مامانا تورو خدابیاید کمک من یه دختر۲۰ماهه دارم که وابستگی خیلی شدیدی به سینم داره میخوام ازشیر بگیرمش یه بار امتحان کردم فلفل زدم سرسینم ترسید نخورد ولی شدید گریه میکرد طوریکه سیاه میشدو نفسش بندمیومد باهیچی اروم نمیشد مامانایی که بچشون وابستگی شدید به شیرمادر داشتن بیان کمک بگیدچطوری بچه رو ازشیر گرفتید

وای چطور دلت اومد فلفل زدی😐 دهن بچه رو سوزوندی.سر سینت چسب سیاه بزن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من که سه سالشه شیر تو شیشه میخوره دیونه شدم نمیتونم ترکش بدم یه بار ترکش دادم نه غذا میخورد نه میخوابید سه کیلو لاغر کرد 

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

دقیقا حرف دل منو زدی من دختر منم ۲۰ ماهشه منم میخام بگیرم والا از ترس جونم بالا میاد بهش فک میکنم چون تمام زندگیش شیر منه تا حالا نشده یبار بدون سینه بخوابه چه شب چه روز ....گریه کنه محال بدون سینه آروم بشه ....یک وضعی منم یبار رب زدم ...ترسید نخورد اما نیم ساعتم تحمل نکرد شاید تو نیم ساعت ۱۰۰ بار لباسمو داد بالا وسینه ربی  منو نگاه میکرد می‌گفت اصلا لباس نزار پاین بزار نگاه کنم ....روز شب به چه جور گرفتنش فک میکنم

عزیزم من الان دوماهی میشه گرفتم ۲۱ ماهش بودپسرم،من یهویی گرفتم چون واقعانمیتونستم به مرورازشیربگیرم چون صبح تاشب تک وتنهابودیم توشهرغریب شبم که شوهرم میومدانقدخسته بودکه اصلانمیتونست ماروببره بیرون که بچه حواسش پرت بشه شیرخوار.رفتم ازداروخونه تلخک گرفتم وبه سینم زدم وقتی گفت شیرمیخوام گفتم بیابخوروقتی سینمودهنش گذاشت تلخی روحس کردوچندشش شدودیگه نخوردولی هریارازکنارم ردمیشدمیگفت ممی😁بمیرم براش خیلی غصه خوردوخیییلی داغون شدم،خونمونم یه جایی بودکه خیلی خلوت بودوروزااصلانمیتونستم ببرم بیرون وناامیدی بودهمش توخونه باهاش بازی می‌کردم ولی واقعانمیشدکلاحواسشوپرت کرد.بنظرمن اگراهل رفت وآمدی ونزدیک خانوادتی تدریجی بگیری بهتره اینجوری هیچکدوم اذیت نمیشین.

براش اسباب بازی بخر،خوراکیهای مقوی بدهش بده بخوره همش بهش غذاوخوراکی بده وحواسشوپرت کن میگذره عزیزم 

.کاربری خودم وزنداداشمه🥰

عزیزجان منم پسرم بسییییاروابسته بود جونموبه لبم رسونده بود اول روش تدریجی کم کردن وعده ها روامتحان کردم تادوهفته اصلا گول نمیخورد دیگه دکترگفت بچه ای که همکاری نکنه چاره ش ناگهانی گرفتنه  بیست ویک ماهگی اول باکلی داستان باهاش حرف زدم که بزرگ شدی وهرکی بزرگ بشه شیرتوولیوان میخوره ببین خاله ببین دایی هیشکدوم شیرمادرونمیخورن 😂کلی تعجب میکردازحرفام وچسب زدم وگفتم اوف شده شب اول تاصبح بیقراری وبی تابی کرد به زوووور تحمل کردیم شب بسیاربدی بود تاصبح همه بیداربودیم واون بیقراری خودمم بدتر....دیگه تایک هفته گاهی نق میزد وبعدش اوکی شد

۲۳ ماه بود و خیلییی وابسته کاغذ سیاه چسبوندم ب سینم تا میتونستم غذا و خوراکی میدادم سیر باشه اصن گشنه نشه حتی نصف شب. بعد خودش بعد دو روز بیخیال شد

شیر محلی هم امتحان کن ولی بچه من محلی نخورد. 

عزیزم این چه وضعه از شیر گرفتن اخه گناه داره طفلی 

پسر منم دایم شیر میخورد حتی سفره مینداختیم به جای غذا اویزون سینه میشد اما به روش تدریجی بدون اینکه خودش یا من اذیت بشیم یا اصلا مشکل خاصی پیش بیاد خیلییی اسون از شیر گرفتمش 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

عزیزجان منم پسرم بسییییاروابسته بود جونموبه لبم رسونده بود اول روش تدریجی کم کردن وعده ها روامتحان ک ...

ببخشید میشه بگید از اول شیر داشتید یا به تدریج زیاد شدو چی برای افزایش شیر خوردید 

اسی من پسرمو دو ماه فقط شبا موقعی ک میخابید شبر میدادم 

نمیدونم چ چیزیه منم پسرمو اومدم بیست ماهگی از شیر بگیرم پدرمو در اورد تا تولدش فقط شبا شیر میدادم بعدش رفتم تلخک گرفتم دو روز اذیت کرد بعد عات کرد 

کاربری دومه 😐😐🤐