2777
2789
عنوان

حوصلم سر رفته شما چیکارمیکنین

308 بازدید | 40 پست

من تو دراز کشیدم آهنگ گوش میکنم

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

واس دانش اموزم  کلاس میزازم از ۱۲ 

شب

رفته تقلب کنه برگرده

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم چل شدم😕

😕

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

پسرم رو خابوندم خواستم نوبت دکتر بگیرم براش نشد ۳ روز خونه مامانمم کلافه شدم خدا کنه پکیجمون درست شد دیگه فردا برم خونم😥😥

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
واس دانش اموزم  کلاس میزازم از ۱۲  شب رفته تقلب کنه برگرده

😂😂😂😂😂😂

پسرم رو خابوندم خواستم نوبت دکتر بگیرم براش نشد ۳ روز خونه مامانمم کلافه شدم خدا کنه پکیجمون درست شد ...

انشالله درست شه تا فردا چرا نشد حضوری بگیر

دراز کشیدم توی نی‌نی سایت

گل پاسخ داد: «اَبله! گمان می‌کنی شکوفا شدن من، برای دیده شدن است؟! من برای خود می‌شکفم و نه برای سایر افراد. شکوفایی، مرا خوشحال می‌کند. منشا شادیِ من، در وجود و شکوفاییِ خودم است.»

می‌خوام بخوابم فردا کار و زندگی دارم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

دلنوشت می نویسم 

برای کانالم تبلیغ میکنم 

با نا امیدی و افکار (چرا کسی طرفدار متن های ادبی نیست) مبارزه میکنم😀

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
انشالله درست شه تا فردا چرا نشد حضوری بگیر

حضوری نوبت نمیده خواستم صبح ببرم ظاهرا صبح نیست دعا کن برا عصر بتونم بگیرم فردا هم درست شه برم خونم دارم روانی میشم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
می‌خوام بخوابم فردا کار و زندگی دارم 

منم باید بخوابم راستی خوب شد یادم انداختی فردا ۷ باید بیدارشم کلیی کارر دارم