2777
2789
عنوان

کادو زایمان پدر شوهر و مادر شوهرتون چی داد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1508 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🤦🏻‍♀️اینجوری نیس ن  مال منو شما گدا هستن انگار

دختر اولم سال ۹۶ لهش۴۰۰ دادن.دومی پارسال بود یه تومن دادن البته در کنارش یه تومنم دادن اولی که ناراحت نشه.پدرم برای اولی ۲۰۰گوشواره خرید البته بعد ۹ماه دادش.دومی ۲۰۰ تومن 

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
😂😂😂

نخند سرت میاد  

بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم برای هر گناهی که بر من نوشته شد به خاطر پرخاشگریم با تو در هنگام نرسیدن روزی و به خاطر رفتن از در خانه ات به سوی بندگانت همراه با تضرع واظهار خضوع و کوچکی در نزد آنان درحالی که کلامت  را در کتاب متینت به گوشم رسانده بودی که ”آنان برای پروردگارشان اظهار خضوع و تضرع نکردند ًپس بر محمد و آل محمد صلوات فرست و این گونه گناهم را بیامرز ای بهترین آمرزندگان!
🤦🏻‍♀️اینجوری نیس ن  مال منو شما گدا هستن انگار

چی بگم شانس نداشتیم

عموم عروسش زایمان کرد چند سال قبل تر از من یه دستنبند اون موقع واسش خرید ده میلیون

شام مفصل در حد عروسی به فامیل های نزدیک رستوران داد

https://youtube.com/@mazeyeketab?si=rfxyyflgtQwLoPbP

فعلا که تو راهی دارم 

ولی برای دختر جاریم گوشواره خرید .اگه برای من کمتر از اون بیاره دیگه هیچی

چون همیشه فرق گذاشتن

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

خونواده من بجز سبسمونی، النگو و گوشواره دادن و داداشامم هر کدوم ی تیکه طلا‌. شوهرم ک هیچی نداد! پدر مادر پولدادش ربع سکه.داداش بزرگش شمش ۰۵/۰ داد!! 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.