2777
2789
عنوان

نگفتن پلی کیستیک به خواستگار

300 بازدید | 9 پست

سلام 

بچه ها آبجیم پلی کیستیک هست چاقی شکم یه کوچولو داره فقط چون ورزش می‌کنه 

علائم دیگه هم کم حجمی مو و مو زائد داره

پریودی منظم داره 

خیلی هم زیباست قیافش 

الان سی سالشه هنوز ازدواج نکرده 

من تا الان فکر میکردم دلیل ازدواج نکردنش چیزای دیگه هست آخه وانمود می‌کرد 

خییییلی هم خواستگار داشته تا حالا

حالا که یه خواستگار خوب داره و واقعا همه چیش اوکیه پسره و آبجیمم ازش خوشش اومده حالش ریخته به هم . میگه نه من نمیتونم بهش بگم پلی کیستیکم میذاره می‌ره. پس خودم ردش کنم بهتره. 

میگه همیشه دوست داشتم با یکی دوست باشم طرف اونقدر عاشقم باشه که منو با همه خوب و بدم بپذیره . ازدواج سنتی اینجوری نمی‌خوام .

از اونطرفم از تنهایی می‌ریزه به هم خیلی اوقات میگه چرا اونی که می‌خوام نیست پیدا نمیشه . 

خیلی ناراحتم براش 

و اینکه چه آبجی بدی بودم که تازه الان دارم می‌فهمم درد اصلی آبجیمو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه خدای نکرده بیماری لاعلاج؟

خب منم پلی کیستیکم...اصلا اونموقع آنقدر بی اهمیت لود ک یادم نیمد ب همسرم بگم....

یکم خواهد رو اعتماد بنفس کار کنه...

مگه دکتر گفته بهش ک نازایی خدای نکرده ک اینجوری میگه

به نظرم گفتنش از نگفتنش بهتر باشه نهایت اگه طرف به تصمیمش مصمم باشه با یه پزشکم مشورت میکنه ولی چه خواهر خوب و صادقی داری، اطرافیان من سنشم تا روز عقد پنهان کرد روز عقد رفت به مادرشوهرش گفت که هفت سال بزرگتره. پلی کیستیک شدیدم هست بالای سرش کامل تاسه

مگه خدای نکرده بیماری لاعلاج؟ خب منم پلی کیستیکم...اصلا اونموقع آنقدر بی اهمیت لود ک یادم نیمد ب هم ...

دقیقا بابا انگار بیماری لاعلاجه 

🤍عاشق الله🤍...💚یه صلوات بفرست برا امام مهدی (ع)💚🙂کاربرسال۹۷🙃